Otac žene koja je poginula kod Zrenjanina: Dvoje dece sam izgubio pre nje, rodila se na moj rođendan

A. H. (40) preminula je u saobraćajnoj nesreći kada je vozila u školu svog sina koji je životno ugrožen

  • 0
Saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock

A. H. (40) iz Idvora poginula je u utorak ujutru u saobraćajnoj nesreći na putu Kovačica-Zrenjanin, vozeći u školu svog sina (14), učenika 8. razreda. Sin je u udesu teško povređen, i trenutno se nalazi u Jedinici intenzivne nege u Urgentnom centru. Prema rečima lekara, on je u veoma teškom stanju, i životno je ugrožen.

Otac nastradale žene, Jan H. kaže da ne može da veruje da njegove ćerke više nema i navodi da je ona 6. marta trebalo da brani diplomski rad na Pravnom fakultetu.

- Prvo dete koje sam dobio, devojčica, umrlo je treći dan posle porođaja. Zatim, druga devojčica je umrla kao plod, i Ana se rodi, na moj rođendan. I evo šta dočekam 39 godina kasnije. Sudbina neka, valjda. Ne znam šta drugo da kažem. Ne mogu da verujem da je nema više - plačući je ispričao neutešni Jan.

Podsetimo, A. H. je u utorak ujutru krenula da odveze sina u školu. Vremenski uslovi, zbog magle koja se spustila i klizavog kolovoza, nisu bili pogodni za vožnju. Na putu ka Idvoru, ona je, iz za sada neutvrđenih razloga, svojom "mazdom" prešla u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudarila sa kamionom koji joj je dolazio u susret.

U ovom sudaru povređen je i vozač kamiona, ali nije životno ugrožen.

Bila samohrana majka dvoje dece. Sin pohađa 8. razred, a ćerka ide u 3. razred Pravno-poslovne škole u Beogradu. Posle razvoda, deca su ostala da žive sa njom u Kovačici.

Ona će biti sahranjena u četvrtak u 14 časova na groblju u Kovačici.

Video: Teška saobraćajka u Pančevu: Voz udario u auto, jedna osoba poginula

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA