Srbin (19) u Italiji tukao ženu, izbacio je iz kuće, vikao: "Naučiću te pameti". Jedva dozvala pomoć

Imaju troje dece, dok žrtva ima tek 18 godina; komšije dale izjavu da svakodnevno trpi nasilje

  • 2

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje dece.

Kako su preneli italijanski mediji, Srbin je suprugu (18) brutalno pretukao 17. januara, vukao je za kosu i izbacio iz kuće.

- Bacio ju je niz stepenice, a kada je pala, nastavio je da je šutira i udara. Potom ju je zarobio na dva sata, stavio je u automobil i odvezao do reke Tanaro, gde se tortura nastavila. Dok ju je šutirao i šamarao, govorio joj je da će je „naučiti pameti“ - navode mediji.

Nesrećna devojka nekako je uspela da obavesti policiju koja je došla da je spase.

- Policajci su stavili lisice na ruke Srbinu i obavestili su ga da se sumnjiči za otmicu, nasilje u porodici i teške povrede. Istraga je u toku i policija još uvek pokušava da sklopi sve kockice ovog jezivog porodičnog zlostavljanja. Navodno, na ženinim nogama su otkrivene i rane koje su nastale ubodima hemijskom olovkom - rekli su policijski zvaničnici.

Mladi bračni par došao je u Italiju iz Crne Gore.

- Oni imaju troje zajedničke dece, od kojih najstarije ima tri godine. U Aleksandriji su se naselili u seocetu San Mišel, a prema iskazima komšija, mladić je svoju suprugu svakodnevno tukao, pa su oni morali da pozivaju policiju - navode mediji.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Распучин

    2. februar 2020 | 11:07

    То што има српски пасош не значи и да је Србин.

  • Фамилија

    2. februar 2020 | 15:54

    Постоје Срби и грађани Србије. Овај је вероватно ово друго.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA