≫ 

Ko je Nikola, sin Suzane Perović? Bio u zatvoru zbog pljačke pumpe, za njim bila raspisana poternica

Pošto je odležao kaznu zatvora zbog pljačkanja pumpi, on je dugo bio nedostupan nadležnim organima, zbog čega je za njim raspisana poternica, jer je u pitanju ozbiljno krivično delo

  • 20

Nikola Perović, sin bivše zadrugarke i pevačice Suzane Perović i estradnog menadžera Vlade Perovića, danas je ranjen u centru Beograda. Njega je jedan metak ranio u nogu, a prema prvim rezultatima istrage u Urgentni centar prevezao ga je privatnim automobilom njegov otac. On je zadobio lake telesne povrede, potvrđeno je za Telegraf.rs. Kako saznajemo, Perović odbija saradnju sa policijom i ne želi da otkrije ko je na njega pucao iz vatrenog oružja. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a Nikola je od ranije poznat organima reda.

Naime, Nikolina prošlost je veoma burna. On je pre nekoliko godina bio saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a dok je Suzana, njegova majka, učestvovala u rijalitiju "Farma", Nikola je ležao u zatvoru. On je 13. marta 2013. godine proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika u pljački pumpi. Takođe, bio je tužen i zbog ometanja javnog reda i mira.

Pijan skinuo policajcu šapku sa glave

- Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku i malo smo više popili, jer smo bili klinci. Policajac je u tom trenutku prišao da nas opomene i ja sam mu tako pijan skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Onda je on pozvao pojačanje i došlo je njih desetorica, gde su nas tukli i poslali u stanicu. Pala je tužba da sam ga napao, ali je ostala ova za ometanje javnog reda i mira - ispričao je Nikola svojevremeno za medije.

Nikola je tada pričao da Suzana sve to shvata katastrofalno i da je plakala po ceo dan, dok je njemu, kako je rekao, bilo "opušteno".

Raspisana poternica

Nakon što je odležao kaznu zatvora zbog pljačkanja pumpi, on je dugo bio nedostupan nadležnim organima, zbog čega je za njim raspisana poternica, jer je u pitanju ozbiljno krivično delo.

Inače, u prošloj sezoni "Zadruge", dok je Suzana Perović bila učesnica, Nikola je u toku razgovora sa majkom tada otkrio da je završio tenisku akademiju Rafaela Nadala  i da i sam planira da otvori školu tenisa.

Video: Upucan muškarac ispred zgrade suda

Video: Podsetimo, njegova majka je bila u Zadruzi gde je ušla u vezu sa Mikijem Đuričićem, koji fizički nasrnuo na nju

(Telegraf.rs / Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. februar 2020 | 14:10

    И шта сад!? Зар требамо да се потресемо за судбину једног размаженог силеџије!??

  • Nuto ene

    2. februar 2020 | 16:19

    Nigde ne videh vest koliko je rodjeno beba ,koliko smo pomogli ljudima koi nemaju za hleb,decu lecimo sms porukama a ovde se sazaljavamo nad jednim zescim olosom ljubi ga majka.Da je drzave i zakona on bi bio malo duze odsutan s ulice.U zadnja dva tri dana udarne vesti sakici perovici i ostala bagra.Dokad cemo nasu vise decu da trujemo ovim olosom koi nista pozitivno u zivotu nije uradio.Neka nam je Bog upomoc.

  • Pp

    2. februar 2020 | 13:21

    Degenerik, ne dao Bog nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA