≫ 

Krvavi obračun u Nišu: Mladića napao nožem, drugi dobio udarac palicom u glavu

Jedan mladić je u tuči zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život

  • 26

Nišlija P. M. (18) teško je povređen u obračunu koji se sinoć dogodio na Trgu učitelja Tase u Nišu kada ga je posle svađe, nožem udario u grudi njegov vršnjak P. V.

U istom sukobu lakše je povređen L. K. koji je dobio udarac palicom u glavu.

Kako saznajemo, do tuče koja je kulminirala potezanjem noža, došlo je oko 23.30 sati.

- Navodno je P. V. i L. K. trebalo da razreše razmirice koje imaju od ranije, ali ne samo što se nisu izmirili nego su se odmah zakačili. Obračun je započeo jedan sedamnaestogodišnjak, prijatelj P. V. koji je palicom udario u glavu L. K. a kada je zamahnuo ka P.M., on je uspeo da se odbrani. Tada je P. V. izvadio nož i P. M. udario u levu stranu grudi nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu proboja plućne maramice - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Hitnu pomoć pozvali su prolaznici, pa je P. M. zbrinut u niškom Kliničkom centru gde mu je stanje stabilizovano. Kako saznajemo, intenzivno se traga za P. V. ali on za sada izmiče organima gonjenja.

- P. V. je u sličnom sukobu učestvovao i februara 2017. godine kada je u takođe zakazanoj tuči kod škole "Duško Radović" nožem u grudi teško povređen tada petnaestogodišnji D. S.

Zbog pokušaja ubistva tada je uhapšen sedamnaestogodišnji B. Đ. dok je protiv P. V. i još dvojice tinejdžera podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Video: Tuča u Nišu, sevale pesnice nasred ulice

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlika

    3. februar 2020 | 22:30

    I sta samo krivične prijave,sta se po tom pitanju radilo, 2017.nista ubice na slobodi .jel treba nevina deca da budu ubijena da bi se neko dozvao pameti i preduzeo neke mere , hapsenja pa malo u stanici cuvanje ovaca pa da vidi kako izgleda kada oduzima drugom zivot.Našta bre to više lici od tih razbojnika po gradu me moze da se šeta više

  • Kilekiller Nis

    3. februar 2020 | 22:19

    Zasto inicijali ,dajte puno ime i prezime i slike !Da vidimo te njuske balave

  • niski

    3. februar 2020 | 22:24

    Klasika vec ucestvovali itd...umesto da sade krompir u tucaju kamen oni se setkaiju i kolju opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA