≫ 

Starac ubio nevenčanu suprugu: Jezivo ubistvo kod Jagodine još jedno u nizu porodičnog nasilja

Nesrećna žena bila je značajno mlađa, zločin izvršen oštrim predmetom

  • 0
Ubistvo, ilustracija Foto: Shutterstock

Još jedan slučaj porodičnog nasilja sa fatalnim krajem jutros je odjeknuo Srbijom. Kako su za Telegraf.rs potvrdili iz PU Jagodina, u obližnjem selu muškarac M. I. (86) ubio je svoju nevenčanu suprugu (74).

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su M. I. (86) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je on sinoć u porodičnoj kući, oštrim predmetom usmrtio sedamdesetčetvorogodišnju nevenčanu suprugu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu - rekli su nam iz PU Jagodina.

Kako su mediji ranije preneli zločin se desio u selu Miloševo, a kao oštri predmeti kojim je ubistvo izvršeno spominju se sekira i nož.

U 2019. godini u porodičnom nasilju ubijeno je 28 žena, a u novu godinu ušli smo prateći detalje ubistva na ulicama Novog Sada, kada je mladić ubio svoju bivšu devojku.

Ubistvo, ilustracija Foto: Shutterstock

Takođe, prekjuče je održano pripremno ročište, dok je početak suđenja Goranu Jankoviću zakazano za 25. mart. Reč je o jednom od najmonstruoznijih ubistava koji je obeležilo prethodnu godinu. Podsetimo, okrivljeni Janković osumnjičen je da je suprugu i njene roditelje u njihovoj porodičnoj kući - pred svojom decom.

Video: Jula 2016. Siniša Zlatić je zavio Žitište u crno. Ovo su snimci posle masakra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA