≫ 

Opasne Novosađanke koje su prešle s one strane zakona i rešetki: Poslednja u nizu je zanosna Kokaina

Neke su možda bile samo kuriri i čuvari, a neke su aktivno učestvovale u kršenju zakona

  • 16
Marijana M. Kokaina, Novi Sad, Rada Radojka Kecman Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Instagram/rada_kecman

Novosađanka Marijana M. (31) na Instagramu poznatija kao Kokaina, uhapšena je u akciji policije na Petrovaradinu. Njoj je posle saslušanja u novosadskom Višem javnom tužilaštvu određen pritvor do 30 dana. Pretresom "pasata" koji je vozila pronađeno je pet pištolja i 20 kilograma marihuane.

Policija je pronašla i manju količinu heroina upakovanu u dva paketića, kao i 20 komada municije. Ona je privedena zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i prodavala opojne droge i da je trgovala oružjem i eksplozivnim materijama.

- Pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje. Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za "prljav posao". Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi. Takođe, pronađeno oružje poslato je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišćeno u krivičnim delima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu - objasnio je za beogradske medije izvor iz policije.

Marijana M. Kokaina, Novi Sad Marijana M, Foto: Printskrin Instagram

Uhapšena je na društvenim mrežama često postavljala svoje fotografije, a među njima ima i jedna sa pištoljem.

Takođe, u opisu profila joj piše: "Anđeo i grešnica bez stida, mogu biti sve u ova čet'ri zida... Samo ja mogu odlučiti sa koliko greha mogu živeti".

Marijana M, međutim, nije jedina Novosađanka za koju se sumnja da je "s one strane zakona".

Pevačica Radojka

Oružje koje je zaplenjeno od novosadske pevačice Radojke Kecman (26) i njenog prijatelja Slobodana Živkovića (59) u oktobru prošle godine bilo je namenjeno za profesionalne likvidacije, a sumnjalo se da su u vlasništvu opasnog crnogorskog klana.

Rada Radojka Kecman Radojka Kecman, Foto: Instagram/rada_kecman

Automatske puške i pištolji sa prigušivačima bili su namenjeni za profesionalne likvidacije, ali veruje se da su pevačica i njen prijatelj samo čuvali to oružje i nisu znali ko su bile mete zloglasnog klana.

Policija je, inače, prilikom pretresa stana Radojke Kecman pronašla dve automatske puške, dok je kod Živkovića u Bajmoku otkriveno još 11 automatskih pušaka, kao i 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veća količina municije. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, sve ukazuje na to da je zaplenjeno oružje samo deo arsenala “škaljarskog klana”, koji je raspoređen na više lokacija u “štek” stanovima u Srbiji.

Rada Radojka Kecman Foto: Instagram/rada_kecman

Oosumnjičena Radojka na Instagramu je objavljivala uglavnom provokativne fotografije, kao i fotografije u društvu poznatih domaćih muzičkih zvezda i javnih ličnosti, kao što su Aca Lukas, Ivan Gavrilović, Sloba Vasić, Tamara Đurić i drugi, često nastupa po kafanama, pa otud i poznanstva sa brojnim pevačima.

Tatjana, kraljica auto-mafije

Sa svojim nevenčanim suprugom, Novosađanka Tatjana Mioković bila je jedan od vođa takozvane "auto-mafije", pisali su beogradski mediji 2016. godine.

Oni su se teretili da su kao članovi organizovane kriminalne grupe prali novac i falsifikovali isprave. Oboje su se družili, naročito ona, sa poznatim ljudima sa srpske estrade.

Tatjana Mioković je iz pritvora u beogradskom Centralnom zatvoru izašla 10. decembra 2015, kada je sud prihvatio njeno jemstvo u visini od dva miliona dinara. Ona je kao jemstvo uložila hipoteku na kuću u Novom Sadu, koja vredi mnogo više i iz koje bi se izdvojilo dva miliona dinara u slučaju da se ne odazove na poziv suda.

Ucenjivačka trojka, Jelena, Ivana i Teodora

Tri Novosađanke uhapšene su krajem 2016. godine u jednom restoranu u prestonici prilikom uzimanja 5.000 evra od Beograđanina koga su ucenjivale snimkom seksualnog odnosa sa jednom od njih, kojoj je inače već bio isplatio 30.000 evra. Uhapšene su Teodora Ćamil (23), koja je na snimku kojim je ucenjivan Beograđanin i njene drugarice Ivana Kecman (28) i Jelena Romanić (23), preneli su beogradski mediji. Teodori i Ivani određen je pritvor od 30 dana, dok je Jelena Romanić puštena da se brani sa slobode.

Teodora Tea Ćamil, Ivana Kecman, Jelena Romanić, Novi Sad, pornić, ucena Teodora, Ivana i Jelena, Foto: Facebook

Muškarac se upoznao sa mladom, atraktivnom Novosađankom. Imali su odnos, a on nije znao da je ona to snimila. Mislio je da je sve to bila jedna avantura.

Teodora Ćamil je počela da ga zove telefonom i preti da će na društvenim mrežama objaviti snimak njihovog seksualnog odnosa. Beograđanin, koji inače nije medijski eksponiran, ali finansijski solidno stoji, uplašio se kada mu je devojka zapretila da će snimak dostaviti njegovoj porodici. Zatražila je nekoliko hiljada evra da snimak ne da njegovoj supruzi ili da ga ne postavi na društvene mreže.

Beograđanin se nadao da će tom isplatom da se oslobodi Teodore i da će ona prestati da ga zove i ucenjuje.

Teodora Tea Ćamil, Novi Sad, pornić, ucena Teodora Ćamil, oto: Facebook

"Osladila joj se laka lova"

- To je, međutim, bio samo početak. Devojka je postala nezajažljiva i opet ga je zvala i pretila puštanjem snimka seksualnog odnosa. U strahu od reakcije porodice, ponovo joj je dao novac. Novosađanka je uvidela da se Beograđanin plaši pa joj se osladila "laka lova" i sve češće je počela da ga zove i zahteva novac za svoje ćutanje. Tada je u igru uvela i svoje dve drugarice, takođe iz Novog Sada, koje su oštećenog zvale i pretile mu da će snimak njegovog neverstva ugledati svetlost dana i da će biti postavljen na društvenim mrežama - napominje dobro upućen izvor.

Kada su mu dojadile pretnje Teodore Ćamil, kojoj je dao 30.000 evra, i kada je ustanovio da se neće zaustaviti, muškarac je ucenu prijavio policiji.

U dogovoru sa policijom i tužilaštvom, Beograđanin je pristao da se nađe sa osumnjičenom Teodorom i preda joj 5.000 evra. Predložio je da se nađu u jednom restoranu, a da njihovom susretu prisustvuju i Teodorine drugarice, što su one prihvatile. Po dogovoru, sastali su se i u momentu kada su primile novac, uhapšene su.

Video: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gas

    6. februar 2020 | 08:51

    Po cemu su one zanosne i lepe..

  • Boža zemunac

    6. februar 2020 | 10:19

    Po čemu su zanosne i lepe ? One su rave i žene ološ. Treba ih osuditi na doživotnu robiju.

  • KimDzong

    6. februar 2020 | 09:49

    Zasto se pise uopste o njima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA