≫ 

Beograđanka spasena iz Vijetnama: Amerikanac je danima zlostavljao u hotelskoj sobi

Tridesetpetogodišnja Beograđanka preživela je pakao u gradu Nja Čang

  • 18

Državljanka Srbije koja je preživela užasnu totruru i psihičko zlostavljanje u Vijetnamu uspešno je vraćena u domovinu zahvaljujući munjevitoj akciji Ministarstva spoljnih poslova, MUP i Fondacije “Tijana Jurić” izbavljena je iz kandži seksualnog predatora.

Ova Beograđanka (35) preživela je pakao u gradu Nja Čang, gde ju je Amerikanac kojeg je upoznala tukao i zatočio u hotelskoj sobi, ne dozvoljavajući joj danima da izlazi, navode "Novosti".

Preživljavajući agoniju uspela je nekako da stupi u kontak sa sestrom koja je alarmirala Jurića, a on je potom potražio pomoć od MSP i policije. Usledila je ekpresna reakcija i, kako saznajemo, ključnu ulogu odigrao je Dragan Mladenović, počasni konzul Srbije u Ho Ši Minu.

Ovaj uspešni poslovni čovek, kako su nam preneli  izvori, potegao je sve svoje veze, podigavši na noge vijetnamske vlasti ne bi li izbavio sunarodnicu.

Posle izvesnog vremena, policija je uspela da locira hotel u kojem je Amerikanac sprovodio torturu nad našom državljankom. Ona je izbavljena i organizovan je njen transport u domovinu.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orthodox Dado Lj.

    8. februar 2020 | 17:48

    A sta je doticna trazila u Vietnamu, ljubav svoga zivota, Za nju u Srbiji ne postoji momak, dovoljno kvalitetan, eve vam dzentelman, moze malo i Turska il neki seik... onda kme kme kme...

  • Danica

    8. februar 2020 | 17:36

    Gos.Juricu vi ste nas heroj.Hvala svima ali bas svima.Brz oporavak sugradjanko!

  • Mimi

    8. februar 2020 | 18:05

    Stvarno su muski komentari odvratni. Zene jesu lakomislene jer prosto im mozak drugacije funkcuonise ne misle odmah na nasilje ko oni. Ne pise nekome na celu kakav je? Sta bi bilo da ga je upoznala ovde i da je srbin sta biste onda pisali? Sram vas bilo. Pozelite joj brz oporavak a valjda ce sama na dalje biti opreznija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA