≫ 

Detalji napada u Kladovu: Muž ubadao ženu pred ćerkicom, sigurne smrti spasio je dečko starije ćerke

 ≫ 

- Momak je skočio na pomahnitalog Zorana i uspeo da ga savlada. Praktično, on je spasao Dragani život, jer da mu nije izbio nož iz ruke, sigurno bi nastavio da je ubada - kaže nezvanični izvor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mirko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sloba

    11. februar 2020 | 12:36

    Svaki put kad citam ovako nesto sam iznenadjen nanovo kolko ej turcizam i nesposobnost u sbiji velika. No moje je misljenje to da su oboje tu krivi zene u srbiji su se popele na neki nivo gde misle da sve smeju da je sve normalno dok muskarci imaju neki mentalitet da su neke masine terminatori i sve je njihova svojina tako da dolazi do ovakih slucajeva gde ovde ni nepise istina u ovaj slucaj ona je prezivela i dobije sad sva prava od ce u zatvoru za njega je zivot koj ga nije nikad ni imao prosao umesto ako te vara okreni se i idi ima nova sreca mozda bolja

  • ivana

    11. februar 2020 | 11:02

    Kakvi ste vi bolesnici sto pisete komentare! Sta radi decko u sobi cerke??? Vi nikada niste prespavali kod devojke? Vi ste mentalno zaostali u 21 veku! Opravdavate nasilje jer verujete dw ga je varala??? Zaostali svete, zao mi vas je! Takvi ljudi koji krecu nozevima na zene su psihicki nestabilne osobe! Zasto mislite da ga je varala? Agresori reaguju na sitnicu, pogresnu rec.. Sram vas bilo!

  • Pravnik

    11. februar 2020 | 10:24

    Mi smo normalni,ali nemamo pravosudje,nemamo adekvatne kazne i zato narod strada a siledzije se bahate. Za nasilje u pirodici,kazna dozivotna Jer ko jednom udari,ponovo ce. Bravo za momka koji je spasio Draganu i dao mu Bog zdravlje i dug zivot. Dragana,pod hitno ostavite ovog Zorana kretena i pidnesite tuzbu za nasilje i zahtev za razvod braka. Ako ostanete s njim,sledeci put ce biti koban po vas ili decu. Takvi su na sve spremni,i ma kakav bio motiv za svadju,ne sme da povisi glas a ne da pokusa da vas ubije. Ovo se tretira kao pokusaj ubistva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA