≫ 

Odloženo ročište baba Coki za ubistvo investitora: Javila sudu da ne dolazi jer se ne oseća dobro

Od prošlog avgusta je u kućnom pritvoru

  • 22
Stojanka i Marko Stojanović Foto: Informer

U Višem sudu u Beogradu danas je odloženo pripremno ročište pred suđenje Stojanki Stojanović (72) sa Zvezdare optuženoj za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (59) u septembru 2018. godine, jer je ona izostala.

Stojanovićeva, poznata kao baka Coka, javila se sudu da ne može da dođe jer se ne oseća dobro, pa će sledeće ročište biti naknadno zakazano. Ona je od prošlog avgusta u kućnom pritvoru.

Optužnicom se tereti za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 15 godina.

Do ubistva je došlo u Bulevaru kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara 2. septembra 2018, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere.

Mediji su tada preneli da je protiv Trifunovića vođeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđivan.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    13. februar 2020 | 12:18

    Ubila coveka i sedi kuci i ne ide na sudjenje mrzi je!

  • Ismail

    13. februar 2020 | 12:08

    Nebo otvori se i progutaj Srbiju. Da li je u nekoj zemlji na svetu moguće da neko ko počini namerno ubistvo sa umišljajem (ili bez umišljaja) bude izvan rešetaka, osim ako je u bekstvu? Za sve ove zločine koji nam se svaki dan događaju krivi su pravosuđe i Zakonodavni odbor Skupštine. Kazne za namerna ubistva su ponižavajuće za žrtve i njihove najbliže, nisu opominjuće za one koji nameravaju da počine ubistvo. Ova gospođa je pošla sa nemerom da nekoga ubije i žrtvu "overila" sa dodatnim metkom. Sve ispod 30 godina zatvora je sprdnja sa narodom i poruka potencijalnim ubicama da će proći sa blagom kaznom i braniti se sa slobode.

  • Milan

    13. februar 2020 | 11:54

    Coku u Ćorku ! Za svako ubistvo se odgovarati mora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA