≫ 

Dve nesreće na beogradskim gradilištima: Jedan radnik poginuo, drugog kolege spasavale bagerom

Muškarac star 61 godinu poginuo je na gradilištu u Ulici vojvode Milenka

  • 6

Dve teške nesreće, od kojih jedna sa smrtnih ishodom, dogodile su se za manje od 24 sata na gradilištima u Beogradu i okolini. Kako Telegraf.rs saznaje, radnik star 61 godinu stradao je danas kada je pao sa velike visine na gradilištu u Ulici vojvode Milenka na uglu sa Kneza Miloša.

Pretpostavlja se da je radnik pao sa šestog sprata posle čega je preminuo.

GRADILISTE RADNIK POGIBIJA

Gradlišite na kojem je stradao nesrećni radnik, Foto: Tanjug/Dragana Jovanović

Još jedan incident na gradilištu dogodio se danas na Pančevačkom putu. Radnik je pao sa skele visine od oko šest metara i pri padu ostao bez svesti.

Muškarac je tom prilikom pao na krov objekta koji se nalazio u blizini skele. Kako bi spustili radnika, pozvane su i vatrogasne ekipe.

Ipak, kako saznajemo, dok su ostali radnici sa gradilišta čekali vatrogasce, snašli su se na drugi način. Dovezli su bager utovarivač, pa su povređenog kolegu stavili u kašiku i spustili. Čovek je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Video: Stradale radnike odnose sa gradilišta Beograda na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    15. februar 2020 | 18:49

    Kako poginuo kada je neradni dan!? Dokle bre više da je vazniji profit od ljudskih života? Rade jadni ljudi potpuno nezaštićeni, nevezani na visinama, a investitori samo pritiskaju. Jadan čovek, najdublje saučešće porodici

  • Gradjevina je smrt

    15. februar 2020 | 22:40

    Dokle,dokle,dokle. Stalno ginu gradjevinski radnici,a niko ne odgovara. Gradjevinu i rudnike zaobidjite,ne mojte tu raditi,nemojte da vas pokoleba novac. Jer vas zivot nema cenu. Bolje raditi u gradskoj cistoci,nego na gradjevini. Radnici,ne ginite uzalud,sta ce porodica bez poginulog,kako ce im sada pomoci

  • RICINUS

    15. februar 2020 | 19:12

    Dali je to što se zna ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA