Pokrenut postupak protiv Zrenjaninca koji je "stanovao, živeo i radio" sa devojčicom rođenom 2004.

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo, pred Osnovnim sudom, optužni predlog protiv R. S. (24)

  • 10

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu je podneo, pred Osnovnim sudom, optužni predlog protiv R. S. (24), zbog sumnje da je počinio krivično delo vanbračna zajednica sa maloletnicom, piše portal Zrenjaninski.

Njemu se stavlja na teret da je u periodu od 1. aprila do 10. juna 2019. godine, u Neuzini, u svom domaćinstvu, kao punoletno lice, živeo u vanbračnoj zajednici sa maloletnicom K. B.

Njegova vanbračna "supruga" rođena je 2004. godine.

Kako navode u tužilaštvu, on je zasnovao trajnu zajednicu života sa njom, tako što je sa maloletnicom zajednički stanovao, živeo i radio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    17. februar 2020 | 10:37

    Cu ces ce cemo cete ce ! ! !

  • kromanjonac

    16. februar 2020 | 19:32

    I šta kažu Aboridžini kad naidje australijska(engleska)policija da ih otera sa livade gde su odrastali?...Pa,sve je bilo u redu dok niste vi naišli..i napravili nered!!!!

  • OzrenBg

    16. februar 2020 | 14:56

    Interesantno, da je ona samo godinu dana bila starija, on je mogao komotno da bude 30 godina stariji nego sto jeste, to bi u ocima zakona bilo legalno. Koji paradoks. Jos je zanimljivije sto je ona svedena na devojčicu sa 16 godina, a on unapredjen u "MUŠKARCA" sa 24 godine. Realno, vise je neki momak ili dečko, a ne muškarac. Da je neki drugi tip vesti, da ga je npr. neko pretukao, nikad ne bi pisalo "Pretucen muškarac od 24 godine", nego mladić od 24 godine. Doduse, treba videti i koje su narodnosti akteri, kod nas je taj obicaj da devojke mlade polaze za momke nestao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA