≫ 

Ovo je mladić iz Bačkog Gradišta koji je zakopao majku u dvorištu: Ispituje se je li reč o ubistvu

Ne isključuje se ni mogućnost da je žena preminula prirodnom smrću

  • 3
Nikola Filipčev, Bačko Gradište Foto: Facebook

N. F. (24) iz Bačkog Gradišta osumnjičen je da je na jesen prošle godine ubio i zakopao svoju majku Dušicu u dvorištu njihove kuće u Ulici Šamu Mihalja. Policija je u utorak pronašla beživotno telo Dušice F. (55), a njen sin, sa kojim je živela, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje, piše Dnevnik.

Sumnja se, prema rečima meštana da je, N. F. prošle godine ubio majku, ali se ne isključuje ni mogućnost da je nesrećna žena preminula prirodnom smrću, a da je sin u dvorištu zakopao jer nije imao finansijskuh sredstava da je sahrani.

U komšiluku kažu da su poznavali i pokojnu ženu, njenog sina i muža, koji ih je napustio 2017. godine i otišao u Nemačku da živi.

Kako kažu u Bačkom Gradištu, kada je policija privela N. F., on im je rekao da mu je majka preminula i da je on telo zamotao u ćebe i zakopao u dvorištu kuće u ulici Šamu Mihalja 31.

- U utorak je policija došla sa osumnjičenim mladićem u dvorište kuće i on im je pokazao mesto na kojem je zakopao majku. Na tom mesto je i pronađeno njeno telo - pričaju meštani.

Stanovnici ove ulice primetili su da Dušice nema još od jesenas, a kada su mladića pitali gde mu je majka, on im je rekao da je umrla. Policija je nedavno došla do informacija da je nesrećna žena mrtva i da ju je sin zakopao u dvorištu, pa su odmah otišli u njegovu kuću.

Tamo su prekopali svu zemlju oko kuće i našli kosti nesrećne žene.sa osumnjičenim mladićem u dvorište kuće i on im je pokazao mesto na kojem je zakopao majku. Na tom mesto je i pronađeno njeno telo.

- Otac mladića koji je 2017. godine napustio njega i njegovu majku i otišao da radi u Nemačku počeo je da se među rodbinom i prijateljima raspituje gde mu je sahranjena žena jer je hteo da uzme umrlicu kao dokaz da je preminula kako bi mogao ponovo da se oženi. Tada je klupko počelo da se odmotava jer se ona u nadležnim institucijama i dalje vodi kao živa pa je Nikola uhvaćen u laži i uhapšen - objašnjava sagovornik Blica.

Šta se tačno desilo znaće se nakon istrage. Određena je eshumacija, a obdukcijom će biti utvrđeno da li je nesrećna žena umrla prirodnom ili nasilnom smrću.

Video: Kuća strave na Dedinju: U ovoj garaži je bilo zakopano telo majke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    20. februar 2020 | 10:41

    Aj nije imao para ali kakav mozak možes da budeš da zivus pored leša u dvorištu Bože sačuvaj

  • lea

    20. februar 2020 | 13:34

    Boze ko uci ovu djecu i dali je moguce da gledaju samo rialitije i tamo njihovo nasilje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA