≫ 

Gurnuo me je na travnjak i počeo da me skida: Detalji pokušaja silovanja devojčice u Bačkoj Palanci

Devojčica (14), koju je jedan maloletnik pokušao da siluje u petak, sva drhtala u policiji dok je pričala o užasnom događaju koji je preživela

  • 7
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica (14) je prijavila policiji u Bačkoj Palanci da su dvojica maloletnika, starih 11 godina, pokušala da je siluju u blizini pravoslavne crkve kada se sa sestrom vraćala iz škole!

Kako piše Kurir, jeziv slučaj dogodio se u petak oko 19 sati, posle završene nastave u jednoj osnovnoj školi u Bačkoj Palanci.

- Žrtva je posle časova sa sestrom krenula pešice kući. Kako je ispričala, negde kod crkve na ulici su ih presrela dvojica dečaka. Oni su im prišli i počeli nešto da im dobacuju - kaže izvor ovog lista.

Kako dodaje, oštećena četrnaestogodišnjakinja je rekla da joj je potom jedan dečak prišao i da ju je gurnuo na travnjak.

- Seo mi je na stomak i počeo da mi skida helanke. Rekao mi je: „Sad ću da te je*em“ i ponovio je to nekoliko puta. Uplašila sam se i pokušavala da mu se oduprem, ali nisam mogla jer sam ležala, a on je bio na meni - navodno je ispričala učenica.

Prema rečima našeg izvora, videvši da joj je sestra napadnuta, druga devojčica je počela da beži kako bi pozvala pomoć.

- Međutim, kako su rekle, za njom je potrčao drugi dečak i vikao joj da slučajno ne zove nikoga. Dečak je u jednom trenutku sustigao sestru napadnute maloletnice i počeo da je cima i vuče, preteći joj da slučajno ne zove nikoga - objašnjava izvor.

Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Ubrzo je naišao slučajni prolaznik, koji je video da dvojica dečaka maltretiraju učenice:

- On je mislio da je u pitanju vršnjačka čarka. Podviknuo je dečacima, koji su pobegli, a sestre su nastavile svojim putem. Međutim, njihova drama se tu nije završila. Jedanaestogodišnjaci su sačekali da prolaznik ode, pa su ponovo krenuli za devojčicama i napali ih.

Napadnuta devojčica je dalje objasnila da ju je maloletni napadač ponovo sustigao i oborio.

- Drugi put je, prema devojčicinom svedočenju, uspeo da joj skine helanke i rekao joj je da će je silovati. Ona je tada uspela nekako da ga odgurne, a dečaci su pobegli - kaže izvor i dodaje da su sestre potom otišle u policiju:

- Kada su se malo sabrale, otišle su u policiju i ispričale šta se dogodilo. Videlo se da su uplašene, drhtale su. Policija je brzo reagovala i pronašla osumnjičene maloletnike - kaže izvor Kurira.

Devojčica, zlostavljanje, plače, romkinja Foto: Profimedia/Alamy

Slučaj je predat Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, koje je pokrenulo istragu.

- Dvojica maloletnika umnjiče se za silovanje u pokušaju - kaže navodno izvor.

Napadnutu devojčicu i njenu sestru pregledao je lekar i konstatovane su im lakše povrede.

- Utvrđeno je da napadnuta devojčica nema povrede koje bi ukazivale na seksualno zlostavljanje. I ona, kao i njena sestra, imaju manje ogrebotine po telu, koje su najverovatnije nastale kada su se otimale dečacima.

Video: Nad Ivaninim ubicom izvršena je poslednja smrtna kazna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    1. mart 2020 | 00:44

    Ovo mozemo da zahvalimo Zadruzi i Parovima i nasim umobolnicima koji nam vode drzavu otkako je drug Slobodan Milosevic izdan i predat haskom kazamatu.

  • branislav

    1. mart 2020 | 01:24

    roditelje tih maloletnika koji su napali devojcice u zatvor...da odrobijaju za svoju lepo vaspitanu decu...

  • рагнер

    1. mart 2020 | 00:38

    Кастрирајте то на време!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA