Majka devojčice (13) koju je, navodno, silovao stric: Dever je pokušao i mene da napastvuje

Suprug napao rođenog brata da odbrani čast supuge, njih dvoje se razveli dve godine kasnije; nedugo potom desila se tragedija u porodici

  • 6
Devojčica, zlostavljanje, plače, romkinja Foto: Profimedia/Alamy

Otkako sam saznala šta se dogodilo, ne spavam i nikako nisam dobro - svedoči, za "Novosti", Lj. Đ. (30), majka S. U. (13) iz Kruševca, za koju se veruje da je žrtva obljube svog strica S. U. (41) koji je trenutno u pritvoru.

- Dever je monstrum, koji je i mene pokušao da napastvuje pre skoro četiri godine. Gađala sam ga flašom u glavu, a moj tadašnji muž S. U. pretukao ga je toliko da je završio u šok-sobi. Kada budem došla u Kruševac, tražiću da provere i zdravlje druge dve ćerke.

Lj. Đ. tvrdi da je morala da pobegne od muža zbog nasilja u leto 2017. godine. Nešto kasnije, u jesen, on se obesio. Lj. Đ. kaže da je to učinio zbog dugova. Dodaje da se razvela nakon devet godina teškog braka i mučnog života u porodičnoj kući u Čitluku, a mira, tvrdi, nije bilo ni u Gaglovu, gde su živeli oko godinu dana.

- Nažalost, zbog pretnji, nisam mogla da viđam decu i ona mi nisu pripala, ali nikada nisam prestala da se za njih raspitujem - tvrdi majka, koja sumnja u to da okruženje devojčice nije znalo za trudnoću. - Njihov stric je počeo da živi sa nama kada sam imala dve ćerke, dok ćerka koja sada ima pet i sin od osam godina još nisu bili rođeni. U kući su me maltretirali, nisam imala mira. Deca nisu pripala meni, nisam ni smela od straha da se pojavljujem kada se odlučivalo o njihovoj sudbini.

Trudnica, trudna žena Foto: Shutterstock

Sada, dodaje Lj. Đ, ima uslove da ih sve zbrine i kaže da se nada da će joj država vratiti decu. Brigu o sestrama i bratu maloletne S. U. preuzeo je Centar za socijalni rad.

"Novostima" je predočeno u bolnici da je stanje male porodilje nepromenjeno i stabilno. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo.

Kontradiktorne izjave familije

Osim što sumnja u to da okruženje njene ćerke nije primetilo trudnoću, majka se pita kako su mogli da dopuste da stric daje maloletnici da pije vino. Deda i baba, starateljka, tvrde da nisu znali da je unuka trudna. Sin S. U, osumnjičen za obljubu, u jednoj od izjava je priznao odnose sa bratanicom, ali tvrdi da nije otac deteta. Devojčica je ispričala da je bila stričeva žrtva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KU

    2. mart 2020 | 07:56

    Nameće se samo pitanje ,ima li nekog normalnog u toj porodici i ko je ?

  • Satanista -1 RS

    2. mart 2020 | 07:10

    Kome su majka i ćerka prijavile napasnika i kada,izgleda da sada padaju prijave za štampu zbog sramote,ako je kriv osuditi ga ali posle istrage i krivice.

  • Srb IN

    2. mart 2020 | 08:59

    Kastrirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA