Policija otkrila Radonjićevog ubicu posle 5 godina: Napadač već u zatvoru zbog drugih zlodela

Kako se sumnja, ubica je na Zvezdari iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u Jovicu Radonjića (35), ispred zgrade u kojoj je stanovao na Zvezdari, koji je od zadobijenih povreda preminuo

  • 0
Ubistvo, ubica, pištolj Foto ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv D. M. (41) zbog sumnje da je u aprilu 2015. godine izvršio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, on je na Zvezdari iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u Jovicu Radonjića (35), ispred zgrade u kojoj je stanovao na Zvezdari, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičeni se već nalazi u Kazneno-popravnom zavodu zbog izvršenih drugih krivičnih dela.

Da podsetimo, zločin se dogodio u Ulici Ante Bogićevića na broju 7. Napadači su sačekali Radonjića koji se vraćao iz rodne Kule i ispalili hice u Jovicu i njegovog prijatelja Miloša M, a kamere su snimile napad.

- Sedela sam u stanu s kumom i gledala video-nadzor. U tom trenutku videla sam supruga kako s vozačem prilazi stanu. Izašao je iz kola i tad mu je prišao neki mladić. Pomislila sam da je komšija, ali je on izvadio pištolj i zapucao ka Jovici, pa potom i u Miloša. Istrčala sam napolje i pozvala Hitnu pomoć - rekla je posle zločina Radonjićeva supruga za Kurir.

Od ranije poznat policiji

Inače, Radonjić je od ranije bio poznat policiji, dovođen je u vezu sa kriminalnom grupom "Firma", a robijao je i zbog narkotika. U momentu ubistva čekao je odlazak na robiju zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Radonjić je mesec dana pre likvidacije pretučen je i izbačen ispred VMA. On je izbačen iz automobila u pokretu. Bio je gepekovan, izudaran, sav krvav, u modricama... Napadači su želeli da preživi čim su ga izbacili ispred VMA, gde mu je ukazana pomoć i o svemu obaveštena i policija. Radonjić tada nije želeo da poimence navede ko stoji iza te torture.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA