≫ 

Ela je unakazila devojku u Prijepolju, a kaže da se branila od ljubomore. "Zovu me lepotica grada"

"Ovo je sve laž i smišljeno odrađeno iz ljubomore i zavisti prema meni i mojoj porodici"

  • 90
Ela Alomerović Foto: Facebook/Ela Alomerović

Ela Alomerović (19) iz Prijepolja, koja je osumnjičena da se pre desetak dana nasrnula na dve godine mlađu sugrađanku u noćnom klubu i isekla je po licu, tvrdi kako navodi koji su se pojavili u medijima nisu istiniti, te kako je delovala isključivo u samoodbrani.

Kako je kazala ova devojka, protiv koje je podneta krivična prijava za nanošenje lakih povreda, nije tačno da je njena majka sudija, koja, kako se pisalo, prikriva problematično ponašanje svoje ćerke, kako su pisali mediji.

Ela Alomerović Ela Alomerović Foto: Facebook/Ela Alomerović

- Ko je merodavan da priča da sam ja registrovana narkomanka i gde su ti podaci, da mi se pridodaje atribut da sam nasilnica i da se vređa moja majka i njen autoritet, da je ona sređivala i prikrivala godinama nešto o meni? - pita se Ela Alomerović dok priča za Telegraf.rs.

- Ovo je sve laž i smišljeno odrađeno iz ljubomore i zavisti prema meni i mojoj porodici. Ja sam se te noći nalazila u tom lokalu i napadnuta sam mučki sa leđa ničim izazvana, devojka mi je spremno prišla sa leđa, zavezala kosu, skinula naušnice i počela jake udarce da mi zadaje u predelu glave i vrata!

- Pokušala sam da je sprečim nekoliko puta, ali ona je nastavljala sve jače u momentu sam, nepromišljeno i u samoodbrani, udarila je čašom koju sam imala u ruci!

- Niko je nije sprečio da me napada, a zanimljivo je da su kamere tu, baš tu noć bile promišljeno isključene, jer taj kafić drži njen dečko i samim tim stiče se utisak da je napad smišljeno urađen! - ispričala je devojka svoju verziju događaja.

Uzrok sukoba - ljubomora?

Kako kaže, ona će zahtevati od tužilaštva da se pogledaju kamere.

Ela Alomerović Ela Alomerović Foto: Facebook/Ela Alomerović

- Tražiću da se sve vidi, pa onda sudite o meni i mom ponašanju, a i da se devojka proveri na psihoaktivne supstance, jer sumnjam da je bila tu noć pod supstancama. Neko normalan ne napada iz čista mira! Vreme će pokazati ko je kriv, a nadam se da bi svaka devojka pri ovom napadu i ovako smišljenom napadu nepromišljeno reagovala! Nikad ne sudite o nekome dok ne ispitate sve potrebne elemente činjeničnog opisa prekršaja, jer nikad se ne zna! - tvrdi 19-godišnjakinja.

Smatra da je incidentu predhodio jedan, jedini razlog - ljubomora.

- Jedini razlog za njen smišljeni napad može biti da je bila pod psihoaktivnim supstancama i pod dejstvom alkohola, a žao mi je što tu noć nisam zahtevala od policije da to provere, a i neki vid njene ljubomore, pošto vidim da su me nazvali lepoticom grada! Zaista ne znam to bi nju trebali pitati, ja nikakve veze nemam da bi me tako gnusno i nasilnički napala sa leđa! Zna se ko napada sa leđa! - rekla je ona.

Devojka isečena po nosu, bradi i vratu

Podsetimo, beogradski mediji preneli su da se radi o sukobu dve tinejdžerke koji se odigrao u noćnom izlasku kada je 20-godišnjakinja navodno razbila čašu i staklom isekla po nosu, bradi i vratu dve godine mlađu devojku.

Drugarica povređene tinejdžerke tvrdi za Alo da je devojka odranije poznata kao nasilna i da već ima dosije.

Prijepolje, Lim Prijepolje Foto: Wikipedia/Admir Veljovich

- Ona je celo veče posmatrala moju drugaricu. Bila je neprijatna, zbog čega je drugarica odlučila da je pita zbog čega je uporno gleda i da li postoji neki problem. Međutim, ona je iz čista mira razbila staklenu vinsku čašu i isekla je po licu i vratu. To joj nije bilo dovoljno, pa je tom istom čašom počela da je udara po glavi. Devojka je maltene ostala bez pola nosa. Moraće da ide u Beograd na estetsku operaciju zbog groznih ožiljaka - rekla je drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Kako je Alo još pisao, povređena devojka je uznemirena i da ima psihičke probleme zbog ružnog ožiljka. Ona, navodno, uopšte ne zna zbog čega je unakažena.

Šta se zaista zbilo, utvrdiće Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju, koje je preuzelo slučaj.

Video: Složila na patos dva puta veću nasilnicu

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    3. mart 2020 | 23:33

    dodjite postovani novinari kod nas, u njen komsiluk, pa cujte sta imamo da kazemo za nju, sve ovo sto je izjavila, nema ni 5% istine

  • Margo Swiss

    3. mart 2020 | 23:01

    Hvala Bogu da mi oba Sina nadjose ono sto im odgovara.... Jedna Snajka Svajcarka,druga Italijanka.....daleko od Srpskih Sponzorusa....

  • Vera

    3. mart 2020 | 22:34

    Najjadnije od svega je sto se devojcice tuku kao muskarci . Sto su opsednute samo izgledom i sto ih nesrecni roditelji silno podrzavaju u svemu tome . Nisi ti nikakva devojka ( riba ) ti si skot i to je nesto sto nije lepo i ne moze biti lepo vec je odvatno i odbojno . Jadni smo kao drustvo . Nema vise pravih devojaka koje imaju vrednost i koje su dostojanstvene . Sve skot do skota !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA