≫ 

Sestra pevačice uplašena pred sudijom: "Bila sam ljuta na Jelenu što trpi pritisak u kući i ćuti"

- Kada sam joj rekla zašto nekad ne kaže nekome nešto, ona mi je rekla "videćeš kad se budeš udala" - ispričala je Teodora

  • 11
Jelena Marjanović, Teodora Krsmanović Teodora, Jelena i mala Jana Foto: Telegraf/Privatna arhiva

Teodora Krsmanović svedočila je danas u Palati pravde na suđenju za ubistvo njene sestre Jelene Marjanović. Za ovo ubistvo koje se desilo u aprilu 2016. godine optužen je Jelenin suprug Zoran Marjanović.

Tokom svedočenja Teodora je rekla da je Jelena Zorana jako volela i da bi ga branila čak i kad bi se naljutila na njega zbog nečega, čak i kad bi je nazvao "tetka".

- Ja se sa Jelenom nikada nisam posvađala, ali sam bila ljuta na nju jer sam videla da trpi pritisak u kući, a da ona o tome ćuti. Kada sam joj rekla zašto nekad ne kaže nekome nešto, ona mi je rekla "videćeš kad se budeš udala". To se desilo u februaru, pre ubistva, kada sam bila kod nje za Janin rođenadan. Posle toga se nismo videle, ali smo se redovno čule - rekla je Teodora.

- Tog dana kada se sve to izdešavalo, nisam bila u Beogradu. Znam samo ono što sam čula od Jelenine mame i od ljudi koji su bili na nasipu.

S obzirom na to da je Teodora danas davala kratke odgovore, sudija ju je pitala da li se nečega plaši.

- Da, malo sam uplašena. Niko nije vršio pritisak na mene, ali sam uplašena jer sam prvi put u ovakvoj situaciji - rekla je Teodora.

Zoran Marjanović Zoran Marjanović ispred sudnice/ Foto: Telegraf

Dodala je potom da joj je poznato da je Jelena trčala posle porođaja jer je htela da dotera liniju.

- Trčala je na stadionu. O Jeleninoj majci se starala Jelenina tetka Ljubica Marković. Na onkologiji ju je posećivala Jelena i ja sam išla sa  njom. Zoran nije ulazio da obiđe Jeleninu mamu kad je bila na onkologiju. On nas je vozio, ali pošto bi uvek krenula Jana sa nama, on bi ostao sa njom u autu - navela je Teodora.

Ispričala je da je Jelena neposredno posle Janinog rođendana imala povredu ruke jer joj je pao gepek na ruku.

- Ruka joj je bila modra, nije bila isečena, poslala mi je čak i sliku. Bila je sa svekrvom na auto-putu kada joj je pukla guma. Ona je otvorila gepek da namesti gumu i gepek joj je pao na ruku. Jelena je imala dobar odnos sa ukućanima. Zoran je posle njene smrti imao normalan odnos sa njenom majkom, ali to je sve bilo vezano za Janu - zaključila je u svojoj odbrani Teodora.

Video: Teodora Krsmanović-sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    9. mart 2020 | 13:05

    Pokorna zena uvek ima dobar odnos sa ukucanima. Trpi i cuti.

  • CH

    9. mart 2020 | 13:36

    Sve je to lose odradjeno na uvidjaju.Sad ubica jedino ako sam prizna.Drzava je u losem stanju zadnjih 25-30 god i posledice vidimo svakog dana na zalost.U svim sferama drustva.

  • y

    9. mart 2020 | 13:00

    Nje nema a vi hodaj te po sudu.☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA