Identifikovane dve osobe posle tuče u autobusu u Končarevu: Sevale i šipke, orilo se "Ubij ga"

Tuča se desila 29. februara

  • 4
Tuča u autobusu Printskrin: Facebook/Infocentrala Portal

Dve osobe koje su učestvovale u tuči u autobusu u mestu Končarevo u jagodinskoj opštini su identifikovane i protiv njih će biti podnete krivične prijave, saznaje Telegraf.rs.

Podsetimo, pre nekoliko dana je na društvenim mrežama objavljen snimak tuče koja se dogodila u autobusu prevoznika "Zoran Reisen" koji iz centra Jagodine saobraća po okolnim selima. Tuča se desila 29. februara.

Kako je tada navedeno u opisu snimka, grupa alkoholisanih osoba maltretirala je putnike, pa su neki ustali da ih odbrane. Kako su objasnili neki od putnika, već duži vremenski period grupa alkoholisanih muškaraca ponaša se slično zbog čega je ugrožena bezbednost svih putnika. Slučaj je prijavljen policiji.

I policija je reagovala. Dve osobe za koje se sumnja da su učestvovale u tuči u autobusu policija je identifikovala i protiv njih će, po nalogu nadležnog tužilaštva, u redovnom postupku, biti podnete krivične prijave.

Sumnja se da su oni izvršili krivnično delo nanošenja lake telesne povrede.

Odgovor prevoznika

Iz firme "Zoran Reisen" nismo mogli da dobijemo odgovor na pitanje šta se sve izdešavalo 29. februara u njihovom autobusu, jer nam je osoba koja se javila na telefon rekla da "ne zna ništa, da treba da se obratimo policiji, a i da su zaposleni u odnosima s javnošću otišli kući", pa ostadosmo uskraćeni za dodatne informacije.

Video: Teror na liniji 860: Grupe migranata napadaju vozače, prete i odsecanjem glave

(J. V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosto

    9. mart 2020 | 16:58

    Ma trebali su svi iz autobusa da se udruze i da ih polome da ih ni rodjena majka ne prepozna. I da ih pobacaju u neku njivu pored puta. Takav olos nije za nista drugo

  • Ujka Zitko PFK

    9. mart 2020 | 16:02

    Od ranije poznati policiji.🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA