≫ 

Jelena Marjanović se žalila frizerki na Zorana: "Dođe mi da uzmem dete i odem iz kuće. Ubio bi me"

- Znao je da je zove po 6 puta i proverava kada će biti gotova. Govorio bi joj "na šta ličiš, šta si to obukla" - rekla je frizerka danas na suđenju

  • 18
Zoran Marjanović, Jelena Foto: Nikola Tomić/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, ubijene 2. aprila 2016. godine nastavljeno je i danas u Palati pravde, a optuženi za ubistvo je njen suprug, Zoran Marjanović.

Danas je saslušana Zorica Gemović, Jelenina frizerka koja je na sudu potvrdila da je ubijenu pevačicu poznavala 10 godina, kao i da je Zoran uvek u početku bio sa njom kada joj je sređivala kosu, i da je često sa njima bila i ćerka.

- Kasnije ju je samo dovodio, a znao je da je zove po 6 puta i proverava kada će biti gotova - rekla je Zorica, prenosi Pink.rs.

Zorica je izjavila da je kada je čula da je Jelena nestala poslala poruku na pevačicin broj sa pitanjem "Jeco, je l' ovo tačno?"

Ipak šta god da joj je Zoran govorio, objašnjava frizerka, ona mu nije odgovarala i zvala ga je Meda.

Ona je istakla da joj je Jelena jednom prilikom pre ubistva rekla: "Svega mi je dosta, dođe mi da uzmem dete i odem iz kuće! Na pitanje zašto se ne razvede, frizerka je rekla da joj je odgovorila sa: "Zoko, on bi me ubio!"

Jelenina frizerka je navela i da pevačica nikad nije govorila protiv Zorana, ali da se jeste raspakala više puta i rekla joj: "Ti ništa ne znaš".

- Mene je nerviralo što nju Zoran zove tetka i što joj govori rečenice kao što je: "Na šta ličiš, šta si to obukla", na šta je ona ćutala. Nikad nije rekla da je planirala da ga ostavi - svedočila je Zorica Gemović.

Na suđenju je danas kao jedan od svedoka saslušana i Nora Karleuša Rakić, kućna prijateljica Zorana i Jelene, koja se družila sa Marjanovićima od 2008. godine.

- Jelena je bila po ceo dan u kući, radila je sve poslove. Koliko znam, sa Zoranom se nije svađala, ali je imala problem sa svekrom Vladimirom. On se u kući o svemu pitao, i sve je on odlučivao. Pitao se da li će, recimo, Janu da vode kod lekara. Umeo je, kada se vidimo, da je zove po nekoliko puta na telefon kako bi je pitao kada će kući i da li je Jana jela. Znam da je to Jeleni smetalo jer mi je rekla. Takođe, žalila se na snajku Milicu jer je samo Jelena sve radila po kući, a ona ništa - ispričala je Nora.

Tužilaštvo je zatražilo da se kao svedok ispita i Ljubica Marković, tetka pokojne Jelene, što je sud prihvatio.

Video: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    10. mart 2020 | 14:35

    Ovo nisu bili ljudi ovo su gori od naj gori dušmana. Šta je tek ta žena trpila mogu mislit.

  • Sale

    10. mart 2020 | 14:50

    Sve Marjanovice sto jace pritisnuti.A svekrva vracara,nemoj uvek da se vadi na nesto,da nebi svedocila.

  • Vlada

    10. mart 2020 | 14:49

    Nek ti je laka crna zemlja dete drago.Ubicu ce kad-tad stici zasluzena kazna.Marjanovici mi mutni mnogo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA