≫ 

Vaspitačica male Jane na sudu: Pozvali su me da čuvam dete, ali mi nisu rekli da je Jelena nestala

Tokom dolaska u vrtić Jana je imala svu potrebnu pomoć psihologa u saradnji sa porodicom, i ona je bila dobro, ispričala je vaspitačica

  • 3
Zoran, Miloš i Jana Marjanović Foto: Telegraf

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka nadomak Borče, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušavanjem svedoka.

Janina vaspitačica Lenka, izjavila je danas pred sudom da joj je Jelena uglavnom delovala normalno i veselo, kao i da joj je bilo mnogo žao što je doživela takvu sudbinu, prenosi Pink.rs.

- Moj sin se druži sa Urošem i na dan Jeleninog nestanka pozvana sam da čuvam Janu, jer mi je rečeno da Jeleni nije dobro umesto da je nestala, pošto je mala Jana bila uznemirena - rekla je vaspitačica.

Kako kaže, sutradan je zvala kuma Vera da Janu izvede napolje. Tada je znala šta se desilo i počela je da plače.

- Brinula sam u vrtiću o Jani i posle Zoranovog hapšenja pred njom. To ju je jako pogodilo. Jelena nikada ništa ružno nije rekla o Zoranu i njegovoj porodici ili braku - rekla je vaspitačica.

Kako kaže, posle Jelenine smrti obilazila je njenu majku dok nije umrla.

- Bilo mi je veoma teško i žao što je doživela takvu sudbinu. Tokom dolaska u vrtić Jana je imala svu potrebnu pomoć psihologa u saradnji sa porodicom, i ona je bila dobro. Posle njenog odlaska u osnovnu školu, više nisam imala uvid u to kako je, ali mi je sin rekao da je dobro - rekla je vaspitačica.

Video: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. mart 2020 | 14:25

    Sta ce dete,zivi kako mora ,zao mi deteta i sve sto se izdesavalo,ali postoji mogucnost kad odraste i oseti potrebu za samostalnoscu da dodje do nekog refresa pamcenja i da se seti onoga sto sada nije ili da poveze neke stvari mnogo bolje za utvrdjivanje istine

  • Cobi

    10. mart 2020 | 18:05

    Dok mala zivi u toj kuci gde se gatke izvode, tesko da se seti ista, kad nestane gatarosa i slobodno zivi, sve ce dodje u normalu. Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada.

  • Mickey

    11. mart 2020 | 10:03

    Pogledajte na ovom snimku koliko kuća se nalazi pored kanala. Najveća nelogičnost ovog slučaja je da je ubica usred bela dana i na ovako ravnom terenu napao Jelenu. A ako je to Zoran, gde je sakrio tu metalnu šipku koja se pominje kao oružje. Zašto se sad saslušavaju svedoci i ne znam kako ove priče mogu nešto da dokažu? I sećate li se da se na početku ovog slučaja pominjao izvesni tajkun, čak sa imenom i prezimenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA