≫ 

Otac sprečio sina da ubije majku u Subotici? Komšije pričaju da je Srđan (38) imao psihičke probleme

Drugima nije delovalo da su imali porodične probleme

  • 0
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Srđan S. (38) uhapšen je u nedelju ujutro u Subotici zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju majku Radicu S. (69), učiteljicu u penziji.

Krvava drama odigrala se u stanu u Ulici Arsenija Čarnojevića u naselju Radijalac, u kom Srđan S. živi sa majkom i ocem, piše Kurir.

- Srđan je usred noći dograbio nož i njime izbo Radicu, koja je spavala. Prišao je njenom krevetu i počeo da je ubada u glavu i vrat. Nesrećna žena nije ni znala šta ju je snašlo! Pretpostavlja se da je Radičin suprug, ujedno Srđanov otac, sprečio veću tragediju - kaže izvor Kurira dodajući da je osumnjičeni muškarac uhapšen u svom stanu, dok je povređena žena zbrinuta u Opštoj bolnici u Subotici.

- Njoj su život spasili lekari iz noćne smene, koji su brzo reagovali i sanirali joj povrede. Trenutno nije ugrožena - kaže izvor.

Došao kasno

 

Komšije ove porodice juče su bile zatečene vešću da je Srđan pokušao da ubije majku.

- Oni važe za cenjenu porodicu. Nismo znali da imaju probleme, delovali su kao obična porodica, bez nekih većih trzavica. Čuli smo da je Srđan u subotu veče kasno došao u stan i da je zatekao Radicu kako spava. Nikome nije jasno šta mu je bilo u glavi kada je pokušao nožem da joj oduzme život. Verovatno mu je nešto kvrcnulo u glavi - priča šokirani komšija i dodaje da ne zna gde je Srđan boravio pre pokušaja ubistva.

- Da li je bio sa nekim društvom ili u nekoj kafani, ne znamo. Praktično iz čista mira ja napao ženu - kaže sagovornik.

Drugi stanar višespratnice u Ulici Arsenija Čarnojevića kaže da u Srđanovom ponašanju nikad nisu primetili ništa čudno niti je bio agresivan.

- Prosto, teško je poverovati. Momak nije bio bahat, ali nas nekoliko je znalo da ima neke psihičke smetnje. Da li je zbog toga uzimao terapiju ili nije, ne znamo - kaže komšija.

Nije radio

 

- Srđan je svojevremeno napustio fakultet, a trenutno nigde ne radi. Bio je ćutljiv, a pričalo se da je psihički loše. Njegov otac, a Radičin suprug, koji je bio u stanu, slabije je pokretan. Ona je imala razumevanja za njih dvojicu. Brinula je o njima. Mnogo je dobra žena, baš nam je žao što se ovo dogodilo. Pored svih svojih problema, ona je uvek nalazila vremena da pomogne i komšijama - dodaje komšija.

Osumnjičenom Srđanu S. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

- On se sumnjiči za ubistvo u pokušaju - kaže izvor.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA