≫ 

Apelacioni sud odlaže sva suđenja koja su zakazana do 27. marta

O datumu održavanja novih sednica, pretresa i rasprava, stranke će biti obavešteni naknadno pismenim putem

  • 1
Zakon, suđenje, čekić, ilustracija Foto: Pixabay

Apelacioni sud u Beogradu saopstio je danas da se odlažu sva suđenja zakazana od 16. do 27. marta 2020. godine, zbog proglašenog vanrednog stanja u Republici Srbiji.

O datumu održavanja novih sednica, pretresa i rasprava pred ovim sudom, stranke i ostali učesnici u postupku će biti obavešteni naknadno pismenim putem, navodi se u u informaciji suda objavljenoj na njegovom sajtu.

Apelacioni sud naglašava i da u navedenom periodu neće biti dozvoljen ulazak u zgradu u kojoj je smešten Apelacioni sud u Beogradu, u Nemanjinoj ulici broj 9.

Zgradu Apelacioni sud deli sa Vrhovnim kasacionim sudom, pred kojim se inače ne održavaju sudske sednice, a koji je uveo posebne mere za rad svojih sudija i zaposlenih.

Video: Prazne ulice prestonice jedini redovi ispred apoteka

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    16. mart 2020 | 15:27

    Znaci moja oduzeta kola ciji postupak je kod vas godinu dana po zalbi poreske uprave kojoj je sud nalozio da mi bez prava zalbe vrati, morace da sacekaju bar jos jednu godinu, bolje taman cu moci nova da kupim sa sve kamatom i troskovima koji mi pripadaju za 4 god ad kako postupak traje. Strazbur jos nije odlozio nista oni uveliko rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA