≫ 

Krivična prijava protiv mladića iz Varvarina koji je otišao u kafanu, umesto u izolaciju

Nakon saslušanja, tužilaštvo mu je odredilo nadzor policije u samoizolaciji

  • 0
Zakon, suđenje, čekić, ilustracija Foto: Pixabay

Policajci Varvarinu će, po nalogu nadležnog tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (23) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Sumnja se da on po povratku iz inostranstva nije poštovao meru samoizolacije u trajanju od 28 dana.

On je umesto u kućnu izolaciju, koju mu je odredila sanitarna granična inspekcija Ministarstva zdravlja po povratku u zemlju iz inostranstva, otišao u kafanu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo mu je odredilo nadzor policije u samoizolaciji, a krivičnu prijavu protiv njega podneće u redovnom postupku.

Prijave i u Inđiji i Rumi

I policija u Inđiji i Rumi podneće krivične prijave nadležnim tužilaštvima protiv tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Prilikom kontrole na adresi prebivališta, policija nije pronašla tridesetogodišnjaka sa područja Inđije i muškarce starosti 25 i 45 godina sa područja Rume, kojima je bila doneta mera samoizolacije u trajanju od 14 i 28 dana, na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja.

Video: Vučić o naoružanim vojnicima koji će patrolirati gradovima

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA