≫ 

Beograđanin priveden zbog širenja panike o gorivu: Još jedan "pao" jer je izašao da kupi cigarete

Beograđanin je, putem jedne vajber grupe, širio lažne informacije da pumpe neće prodavati gorivo fizičkim licima, kao i da će od sutra biti dozvoljen izlazak samo do prodavnice

  • 62
Beograd, prazne ulice, korona virus, policijski čas Foto: ATA Images

Počela su hapšenja zbog prekršaja samoizolacije, što u praksi znači pooštravanje mera koje država preduzima prema onima koji ne poštuju naredbu sanitarne inspekcije koja im je uručena prilikom ulaska u zemlju.

Prema saznanjima Telegrafa.rs policija u Bogatiću danas je uhapsila V. M. (28) iz jednog sela u okolini, zato što je napustio kuću da bi u prodavnici kupio cigarete.

Mladić je, saznaje Telegraf.rs ove sedmice doputovao u zemlju iz Austrije i nije poštovao rešenje o samoizolaciji.

Tokom dana on je sproveden u Osnovno tužilaštvo u Šapcu, gde mu je sud odredio pritvor do 30 dana.

Hapšenje zbog izazivanja panike 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su P. D. (31) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Sumnja se da je on, putem jedne vajber grupe, širio lažne informacije da pumpe neće prodavati gorivo fizičkim licima, kao i da će od sutra biti dozvoljen izlazak samo do prodavnice.

Osumnjčenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Video: Vučić: Neko je izmislio problem s gorivom i taj će u zatvor

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    19. mart 2020 | 22:51

    Da kupi samo cigare u prodavnicu? Pa bre dali zbog svoje zavisnosti treba da zarazi tog prodavca novcem, dali ce nekome taj prodavac njegov novac da vrati kao kusur, a taj koji je dobio kucur da kupi tim kusurom jabuke na pijaci. I svi oni odu kucama i lepo se izpozdravljaju sa porodicama. I eto tako "samo cigare" i njegova ovisnost napravise veliko sranje. Prema tome, kaznjavaj pa nek sledeci put razmislja.

  • Aca

    19. mart 2020 | 22:17

    A jovic u pritvor 30 dana???

  • Boki

    19. mart 2020 | 22:16

    znaci da Luki Jovicu treba da sudi Bogatić obzirom da nije isti zakon u BG i u Bogatiću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA