Uhapšen radnik Osnovnog suda u Vranju: Prekršio mere samoizolacije, nađen ispred prodavnice

Izvršena je dezinfekcija Osnovnog suda u Vranju, u kom radi, a sud je do daljeg zatvoren

  • 6
Kafe Korona, Vranje Foto: S. Tasić

Radnik Osnovnog suda u Vranju uhapšen je zbog kršenja mere samoizolacije zbog korona virusa, potvrđeno je OK Radiju u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako ovaj medij nezvanično saznaje, uhapšeni je priveden ispred jednog od vranjskih marketa, nakon verbalne rasprave sa policijom.

Kako navode iz Osnovnog javnog tužilaštva, protiv osobe stare 49 godina, radnika Osnovnog suda u Vranju, biće podignuta krivična prijava zbog kršenja mere samoizolacije.

On je prekršio član 248. Krivičnog zakona, nepostupanje po zdravstvenim propisima u periodu epidemije, dodaju iz Tužilaštva.

Njemu je određena mera nenapuštanje stana.

Podsetimo, nakon potvrđivanja da je sudija Osnovnog suda u Vranju zaražen korona virusom u sredu, svi zaposleni su stavljeni u kućnu izolaciju, kao i porodica zaražene osobe.

Izvršena je dezinfekcija Osnovnog suda u Vranju, gde je osoba radila, a sud je do daljeg zatvoren.

Video: Brnabić: Povratnicima koji prekrše samoizolaciju preti kazna zatvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka nikolić

    23. mart 2020 | 12:08

    SLUŠAO sam izlaganje predsednika Vučića i čuo kako kaže "molim vas narode ne izlazite , ali kada vas molim poštijte naredbe vlade. Mislim da to ne ide tako. Dosta ljudi ima pileći mozak , Ha, idem ja , neće me uhvatiti, Nema tu svesti ni mozga. Tu mora pendrek da radi. Razvaliti šamar pa neka se šeta posle. Kada ja mogu da sedim sve vreme u kući, mogu i oni, Ali neću zbog takvih da ovo malo vremena i života što je preostalo provedem u izolaciji duže nego što treba. Pendrek po donjem delu ledja pa da im dodje nešto odatle i u glavu.

  • 😷😷😷

    23. mart 2020 | 11:57

    Eto sta uradi jedan sudija(nazovimo ga tako) sad bi trebalo njemu da se sudi i osudi za primer svim ostalima, buo u Italiji i nije se javio na pregled a poceo odmah da radi

  • Peca

    23. mart 2020 | 12:16

    Ništa novo. Naviklo to da se bahati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA