≫ 

Čovek besomučno tuče strica u Loznici, a žena pomaže lopatom: Razlog je prijava za kršenje izolacije

Narušeni porodični odnosi traju godinama između ovih porodica koje imaju spojene placeve, ali povod je bila prijava za kršenje samoizolacije

  • 6
Tuca, lopata

Foto: Shutterstock

Dugogodišnja porodična svađa oko korićenja službenog prolaza kroz dvorište u Loznici kulminirala je juče prebijanjem A. S. (75) kojeg je istukao rođeni bratanac M.S.

U dvorištu nesrećnog starca bratanac ga je u nekoliko nasrtaja udarao šakama po glavi, dok je pored sa lopatom u ruci stajala bratančeva supruga S.S, prenosi Blic.

Lopatu je prethodno M.S. oteo od starca koji se nalazio na zemlji. Pretučenog sin i supruga umešali su se u sukob kako bi odbranili oca od napada bratanca.

Tada se u sukob umešala i S.S. supruga M.S. koja je lopatom udarala sina pretučenog po glavi.

Ubrzo su na mesto sukoba stigli Hitna pomoć koja je pretučenog strica i njegovog sina odvela u bolnicu, te policija koja je ispitala vinovnike ovog incidenta. Stric je vraćen kući, ali mu je tokom noći ponovo pozlilo i trenutno se nalazi na bolničkom lečenju.

Narušeni porodični odnosi traju godinama između ovih porodica koje imaju spojene placeve i jedan izlaz koji ide preko placa pretučenog A. S, ali njegov bratanac kroz njega ima "službenost prolaza" oko čega je i nastao spor koji se nastavio sudskim procesima.

- Povod za ovaj napad je incident koji se desio dan ranije, u nedelju, kada je žena bratanca napala mog oca, što je on prijavio policiji. M.S. je juče ujutro krenuo da vozi ženu na posao iako ima mora da bude u samoizolaciji u kući 14 dana jer je bio u Bosni.

Zaustavio je auto i počeo da dobacuje mom ocu koji je bio u garaži što je prijavio njegovu ženu policiji. Moj otac je izašao napolje i ovaj je počeo brutalno da ga tuče pesnicama u glavu i šutira.

Otac je pao i udario o ivičnjak betonskog stuba. U tom trenutku bio sam na spratu kuće i čuo zapomaganje, urlike i poziv upomoć - rekao je Nebojša Simić koji je takođe povređen i nosi longetu na vratu.

Kako dodaje, istrčao je napolje i u nameri da ih razvadi, ali je dobio udarce lopatom u glavu od S.S.

U Urgentnom, A. S. su ustanovljene povrede, nekoliko hematoma na glavi, krv mu je curila iz nosa, iz usne školjke i izbijen mu je zub. Ima nagnječenje lakta, posekotine na ruci, otečenu jagodičnu kost koja mu je zatvorila dobar deo oka. Žali se i na bolove u rebrima.

Advokat oštećenog protiv njegovog bratanca podneće krivičnu prijavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lipnica

    24. mart 2020 | 18:37

    To je ono zlo koje će nam doći glave. Istući čoveka od 75 godina i očekivati nešto dobro u životu??? Ne može to tako! Mnoge srpske porodice razor "tuđa krv", koja razdvaja braću, sestre, roditelje od sina ili kćeri! Biće nam bolje, kada mi budemo bolji!

  • DARKO 100%

    24. mart 2020 | 18:29

    Vidite sta ucini neznanje i konfuzija kod ljudi,mi se smejemo i pustamo one klipove kako se zezaju sa starijim ljudima kad im donose hranu i slicno a neki nepismeni ludjaci to shvataju i idu toliko daleko u svojoj paranoji da su spremni i da ubiju nekoga,svi mogu biti zarazeni i stari i mladi,nije zaraza namenjena samo starijim,vidite i sami da se i mladje osobe mogu zaraziti,postoji nacina hiljadu kako coveku mozes ukazati ako nesto gresi a da ga ne uvredisili sl....MIR MEDJU NARODOM!PROCI CE I OVO!!!!!POSTUJMO MERE VLADE

  • GH

    24. mart 2020 | 18:28

    Stric bi od mene još gore prošao,jer i ovako ako sam zaražen male su šanse da preživim,bar da smo zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA