≫ 

Nišlije divljale pešačkom zonom usred policijskog časa: Policija traga za njima

Na snimku se vidi da se obesni mladići kreću od TC „Kalča“ ka Trgu Kralja Milana i to velikom brzinom, navodno u vreme policijskog časa

  • 13

Snimak koji su, za sada nepoznate osobe, napravile iz automobila dok su se vozilo Obrenovićevom ulicom u Nišu, koja je namenjena samo pešacima i to, kako se navodi u komentarima, u vreme policijskog časa, izazvao je veliko ogorčenje Nišlija. Video je osvanuo na Jujtubu, objavio ga je Nišlija M.B. koji kaže da je snimak dobio od prijatelja preko društvenih mreža, a da je on na taj način hteo da javnost upozna sa divljanjem u ovoj ulici.

Na snimku se vidi da se obesni mladići kreću od TC „Kalča“ ka Trgu Kralja Milana i to velikom brzinom, navodno u vreme policijskog časa.

To bi moglo biti istinito s obzirom na to da je, kako se vidi na snimku, pešačka zona prazna što je neuobičajeno jer u ovom delu grada ima prolaznika i u sitne sate.

Policija traga za osobom koja je upravljala automobilom jer je napravila veći broj saobraćajnih prekršaja.

Ukoliko se ustanovi da su vozili u vreme policijskog časa, i vozač i njegovi saputnici odgovaraće i zbog toga što su bili u gradu u vreme kada je to zabranjeno.

Policijski čas u Srbiji, koji je uveden zbog epidemije korona virusa, na snazi je svakog dana od 17 do 5 sati ujutro, a vikendom je, posle današnje odluke Vlade Srbije produžen i važi subotom od 15 do 3, a nedeljom od 15 do 5 sati.

Video: Pijani mladići se tukli u Čačku tokom policijskog časa

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    28. mart 2020 | 22:02

    Imate kamera stotinu u toj ulici, pa gospodo i mupa radite.

  • Gagi

    28. mart 2020 | 22:19

    Samo rokaj,samo bahato,10 godina robije po kratkom postupku.

  • Dragan

    28. mart 2020 | 22:16

    Pa normalno kad policije u Nišu nema ni za lek. Penzioneri se šetaju prepodne po marketima kao da je normalno vreme. Policija izlazi iz stanice samo za doručak ili se vozikaju po gradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA