≫ 

Sandulović nije saslušan zbog sumnje da je širio lažne vesti o koroni. Rekao da mu nije dobro

Nikola Sandulović u tužilaštvu rekao da mu nije dobro, pa je upućen na pregled

  • 8
Nikola Sandulović Foto: Media centar Beograd

Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je iznosio lažne vesti u videu na Fejsbuku, čime je uticao na sprovođenje odluka i mera u borbi protiv virusa korona, pretio tužiocu kao i policijskim službenicima, danas nije saslušan u tužilaštvu, jer je rekao da se "ne oseća dobro", potvrđeno je za  "Telegraf".

Sandulović je danas trebalo da bude saslušan u Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u vezi sa više krivičnih dela koja mu se, nakon objave na društvenoj mreži, stavljaju na teret. Međutim, do toga nije došlo.

- Sandulović je izjavio kako mu navodno nije dobro. Poštujući njegova prava, upućen je na pregled u Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć - rečeno je "Telegrafu" u ovom tužilaštvu.

Kako nam je rečeno, s obzirom na to da postoji opasnost od isticanja roka za zadržavanje (od 48 sati), a da osumnjičeni nije saslušan od strane tužilaštva na okolnosti dela koja mu se stavljaju na teret, Sanduloviću je sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Sandulović će, kako nam je rečeno u tužilaštvu, biti ponovo doveden u tužilaštvo u roku od narednih 48 sati radi saslušanja.

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    31. mart 2020 | 16:51

    Sad mu nije dobro,3 god zatvor odmah!!!

  • Sad

    31. mart 2020 | 18:06

    Dobro mu je baljezgati iz kuce a kad treba na robiju,nije mu dobro. Tucali bi meni onakvi kamem i dan danas na Golom otoku

  • Veteran

    31. mart 2020 | 18:28

    Ma castite ga sa 5 godine zatvora, i molio bih redakciju da skloni ovog totalno nebitnog lika u ovako teškoj situaciji u kojoj se nalazimo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA