≫ 

Bežanija po Nišu: Starac (81) divljao kolima, bežao od policije, prolazio na crveno, sekao ostrva

Čovek je najpre izvređao komšinicu, koja je zvala policiju, a onda je počeo da beži

  • 5
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

D. N. (81) iz Gornje Toponice napravio je danas pravi karambol koji je kulminirao napadom na policajca zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava.

Kako saznajemo, sve je počelo oko 10 sati u ovom niškom selu kada je starac, koji je poznat kao izgrednik, izvređao svoju komšinicu.

On se posvađao sa sedamdesetogodišnjom ženom iz svog sela i obasuo je psovkama, pa je ona pozvala policiju. Patrola ga je zatekla u njegovom vozilu "fiat" i naložila mu da se zaustavi. Međutim, umesto da postupi po njihovom naređenju, starac je dodao gas i kolima krenuo na policajca koji ga je pokušao da ga spreči da pobegne. Samo zahvaljujući brzoj reakciji, policijski službenik je izbegao povrede a starac je nastavio da beži ka Nišu.

Tokom vožnje od jedanaest kilometara pravio je haos u saobraćaju. Prolazio je kroz crveno svetlo, vozio preko razdelnih ostrva, prava je sreća da nekog nije povredio, objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

- Policija ga je zaustavila na Bulevaru 12. februar, nedaleko od glavne autobuske stanice u Nišu ali je starac nastavio da divlja. Kada je video da nema kud, istrčao je iz vozila i pokušao da umakne ali ga je policija uhvatila. Tokom privođenja se opirao i napadao policajce. Zbog toga će protiv njega biti podneta krivična prijava za napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti - kažu naši sagovornici.

Kako saznajemo, protiv njega su i ranije podnošene krivične prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Video: Policija oborila starca koji je prekršio izolaciju, hteli da hapse ženu zbog protesta

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA