≫ 

Osuđenik u Leskovcu negativan na korona virus: U bolnici je zbog drugih zdravstvenih problema

Osuđeno lice koje se nalazi u bolnici zbog zdravstvenih tegoba, nije pozitivan na virus korona, kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija

  • 0
Zatvor, rešetke, ćelija, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

Osuđeno lice u Okružnom zatvoru u Leskovcu, koje se nalaze na bolničkoj nezi u gradskoj bolnici zbog određenih zdravstvenih tegoba, nije pozitivno na virus korona.

Kako je Danasu rečeno u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, testiranje ovog osuđenika je obavljeno kao mera prevencije u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa u kazneno-popravnim ustanovama.

Iz Uprave podsećaju da je pre nekoliko dana jedan beogradski medij objavio da su osuđenik i komandir u leskovačkom zatvoru zaraženi Covidom-19, naglašavajući da te informacije nisu u potpunosti bile tačne, s obzirom na to da je zaražen samo pripadnik Službe za obezbeđenje, ali ne i osuđenik.

Kako dodaju, svi zatvori imaju neophodna dezinfekciona sredstva za ruke, zaštitne maske za lica, rukavice i dezinfekciona sredstva za čišćenje soba za smeštaj lica lišenih slobode i drugih površina, a dezinfekcija svih prostorija se obavlja više puta u toku dana.

Video: Za zatvor! Čovek bez maske i rukavica pipao genitalije, lizao prste i sejao pljuvačku po liftu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA