≫ 

Mladići ukrali dva vozila, skuter, kompjutere iz škole u Velikoj Ivanči: Među njima su i maloletnici

Sumnja se da su u Velikoj Ivanči ukrali teretno motorno vozilo "mercedes", automobil "folksvagen ", skuter i felne, a da su iz škole ukrali sedam monitora, računar, skener, dva laptopa i grafoskop

  • 0
Lopov obija auto Foto: Profimedia/Alamy

Policija u Mladenovcu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, teške krađe i krađe.

Osumnjičeni D. B. (20), kao i šesnaestogodišnji i sedamnaestogodišnji mladići se terete da su, tokom noći 7. aprila ove godine, u Velikoj Ivanči sa različitih lokacija, ukrali teretno motorno vozilo "mercedes", automobil "folksvagen ", skuter i felne. Oni se sumnjiče i da su iz škole ukrali sedam monitora, računar, skener, dva laptopa i grafoskop, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je ukradene predmete pronašla i vratila vlasnicima.

Protiv dvojice osumnjičenih maloletnika biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je D. B. sudija za prethodni postupak nadležnog suda odredio pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju.

Video: Ovako su lopovi za 10 minuta ukrali bicikl u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA