≫ 

Kroz 5 dana presuda za ubistvo Veljka (17): Roditelji traže da se osumnjičenom sudi za teško ubistvo

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici održano završno ročište na suđenju za ubistvo mladića

  • 3
Veljko Vasiljević Foto: Privatna arhiva

U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici danas je održano završno ročište za ubistvo Veljka Vasiljevića za koje je osumnjičen Dušan Milanović. Ubistvo se dogodilo 12. januara prošle godine, a roditelji insistiraju da se ubistvo okarakteriše kao teško ubistvo.

Za ubistvo Veljka Vasiljevića osumnjičen je Dušan Milanović iz Laćarka koji je u trenutku ubistva imao 18 godina, a danas je održano završno ročište na kojem su iznete završne reči obe strane slučaja. Porodica ubijenog nezadovoljna je kategorizacijom ubistva i tvrdi da svi dokazi upućuju na to da je ovo ubistvo teško ubistvo rekao je Nikica Vasiljević, otac nastradalog mladića.

Već 14 meseci porodica ubijenog mladića i dalje je neutešna, a naredno ročište zakazano je za 15. april gde će biti donesena i presuda. Roditelji se nadaju da će pravda ipak pobediti, istakao je otac nastradalog mladića Nikica Vasiljević.

Veljko Vasiljević Otac Nikica sa Veljkom, fotografija iz mlađih dana / Foto: Privatna arhiva

Kroz pet dana Viši sud u Sremskoj Mitrovici doneće presudu za ovaj slučaj, a u 11 časova ona će biti saopštena porodici i prijateljima ubijenog Veljka Vasiljevića.

Video: Preminuo mladić povređen u pucnjavi u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    11. april 2020 | 00:26

    Dozivotna je malo za monstruma, sve ispod toga je sramota za nase pravosudje. Niko nema pravo da oduzme zivot bilo kom !

  • SM

    10. april 2020 | 17:49

    Može da traži ko šta hoće,osuditi po zakonu a na osnovu dokaza,to su dve sukobljene strane i nijedna nikada zadovoljna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA