≫ 

Preminuo Dragoslav Kosmajac od posledica korona virusa

Izgubio je bitku u borbi sa korona virusom

  • 93
Dragoslav Kosmajac Foto: Marko Todorović

Dragoslav Kosmajac (67), preminuo je danas. Izvor Telegrafa iz bolnice "Dragiša Mišović" potvrđuje da je biznismen preminuo od korona virusa.

On je bio na lečenju u KBC "Dr Dragiša Mišović", a zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, jer su mu oba plućna krila bila zahvaćena opasnim virusom.

Podsetimo, Kosmajac je pre pet i po godina uhapšen u svojoj kući na beogradskoj opštini Zvezdara. Proveo je tri meseca u pritvoru i tada mu je privremeno oduzeta ogromna imovina. Odgovarao je pred sudom za utaju poreza i nezakonitu uknjižbu zemljišta, ali je i za ta dela oslobođen zbog nedostatka dokaza.

Video: Dragoslav Kosmajac kada je pušten na slobodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    12. april 2020 | 15:33

    Covek je umro i bio je ne samo VELIKI COVEK nego i VITEZ, SMEKER, MANGUP sve sto bi ovi impotentni telefonski mafijasi zeleli da budu, ali ne mogu ni 0.001 % pa pljuju mrtvog coveka. Slava DRAGOSLAVU KOSMAJCU. VELIKOM COVEKU, SRBINU I ZVEZDARCU.

  • Toma

    12. april 2020 | 18:51

    Kao sto rece jedan ovde na komentarima Sale cini mi se, odgovorio je na moj komentar al pretpostavlja da je to uputio svima ovima koji pricaju o coveku koji tek sto je umro, kako oni imaju saznanja i kako sve znaju ko je narkk diler, konje bot ko je ovo ili ono. Pa prijatelji sto nisteb isli da prijavite slucaj kad vec sve znate. Covek je imao sudjwnje nije osudjen takonda vase tvrdne padaju u vodu. A za optuzbe pogotovo ovako javno, koje nemaju osnova zna se sta ide. Krivicna prijava svakom od vas. Ne moze da se klevece bez dokaza, a opet kazem ako imate "dokaze", znate stabtreba da se radi. Pustite vi ovde pametovanje. Svi koji su ovde sad, jesu da bi dali podrsku porodicu Dragoslava Kosmajca. Ko ga ne voli ili bilo sta drugo nije mu mesto u ovoj rubrici.

  • Toma

    12. april 2020 | 13:05

    VELIKI COVEK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA