≫ 

Diler pokušao da pobegne policajcima: Napravio udes, inspektora ujeo za prst, pa progutao kokain

Ostalim inspektorima je pretio i naneo im lakše telesne povrede

  • 7
hapšenje dilera Foto: RINA

Pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Prijepolju za borbu protiv droge, po operativnim saznanjima su kod lica P. Đ. (91) iz Prijepolja pronašli izvesnu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga“kokain - saopštio je Nezavisni sindikat policije iz Prijepolja.

- Prilikom zaustavljanja, P. Đ. se oglušio o naredbu, gde se sa mesta pokušaja zaustavljanja udaljio svojim vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu, te u momentu hapšenja progutao izvesnu količinu praškaste materije, pružio je aktivan otpor policijskim službenicima, upućujući im psovke i pretnje, a jednog od inspektora je ujeo za prst. Takođe i kod drugih policijskih službenika su nastupile lake telesne povrede - napisano je u Saopštenju Nezavisnog sindikata policije.

P.Đ. je zatim službenim vozilom odvežen do MC . Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret i biće procesuiran dalje prema zakonskim odredbama.

Video: Ono što je policija zatekla u leglu bluda i razvrata retko se viđa, a onda se desio Tocilo

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA