≫ 

Dve frizerke iz Nove Varoši uhapšene u salonu: Inspektori ušli i videli šta rade

M.D. i M.G. zatečene su od strane inspektora kako pružaju usluge u frizerskom salonu

  • 6
frizerski salon foto: pixabay.com

Dve ženske osobe M.D. (51) i M.G. (54) iz Nove Varoši, uhapšene su u tom gradu zbog sumnje da su izvršile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Naime, dve ženske osobe M.D. i M.G. zatečene su od strane inspektora kako pružaju usluge u frizerskom salonu, uprkos naredbi Opštinskog štaba za vanredne situacije da se od 27. marta zabrani rad kozmetičkim salonima i salonima za tretmane za ulepšavanje, salonima za masažu, pedikir i manikir i frizerskim salonima na teritoriji Nove Varoši.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedene nadležnom tužilaštvu, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

Video: Trenutak nepažnje! Policajci okrenuli leđa na sekund, a uhapšeni im šmugnuo brzinom svetlosti

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. april 2020 | 15:52

    Uhvaćene su samo zato što ih je neko prijavio. Inače radi bar pola frizera i kozmeticara u celoj Srbiji. Ne baš puno radno vreme, ali na poziv ti otvara salon svaka druga frizerka i skoro svaka kozmetičarka.

  • Kraljice Marije Bg

    15. april 2020 | 18:01

    Frizeri vrlo lako prenose virus, pogotovu što se kriju, zatvore vrata, prozore salona, budu po 30 min i više odmah do mušterije. Visok rizik i treba ih ozbiljno kazniti. U mojoj ulici masovno rade.

  • Kodiaq

    15. april 2020 | 18:34

    Sramota. Od čega zene da plate hranu i komunalije? Svi računi su mi bez problema stigli postom. Pustite narod da zivi i radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA