≫ 

U Baču muškarac uhapšen sa nelegalnim oružjem, Beograđanin "pao" sa četiri kilograma marihuane

Policija je kod Ž. B. (65) pronašla nelegalno oružje, poluautomatsku pušku, pištolj, kalibra 7,62 mm sa tri okvira, kao i 1.150 komada različite municije

  • 1
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Policija u Baču uhapsila je muškarca nakon što je kod njega pronađeno nelegalno oružje. U Beogradu je uhapšen muškarac nakon što je u njegovom stanu pronađeno 4 kilograma marihuane.

Ž. B. (65), sa područja Bača, uhapšen je zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, prenosi "Pink".

Pretresom njegove kuće, policija je pronašla nelegalno oružje, poluautomatsku pušku, pištolj, kalibra 7,62 mm sa tri okvira, kao i 1.150 komada različite municije. 

Oružje je oduzeto, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policija u Beogradu uhapsila je N. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u Barajevu pronašla i zaplenila oko četiri kilograma marihuane, spakovane u više paketa, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: U Pančevu otkrivena laboratorija marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA