≫ 

Zapaljen automobil u dvorištu porodične kuće u Loznici: Vlasnik je uspešni preduzetnik

Automobil je poliven zapaljivom tečnosti i to na deo kod levog prednjeg točka. Posle paljenja vatre, požar je zahvatio i haubu

  • 7
Automobil, požar Ilustracija Foto: Pixabay

Zbog paljena automobila "folksvagen – polo"  u porodičnom dvorištu, Lozničanina Z.M, u centru grada, u Ulici Vuka Karadžića, u OJT je naloženo da se podnese krivična prijava protiv NN izvršioca zbog krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti, saznaju „Novosti“.

Kako saznaju "Novosti", automobil je poliven zapaljivom tečnosti i to na deo kod levog prednjeg točka. Posle paljenja vatre, požar je zahvatio i haubu. Pričinjena materijalna šteta je oko 250.000 dinara.

Vlasnik kola je poznat uspešni lokalni preduzetnik, koji se, osim održavanja automobila, bavi i sanitetskim prevozom pacijenata, pojedinačno i u saradnji sa ovdašnjom Opštom bolnicom.

Zasad policija nema informacije, bar zvanične, „odakle vetar duva“. Vlasnik kola, inače, ne važi ni za kakvog kavgadžiju, piše ovaj medij.

Video: Eksplodirao automobil Slavka Simića, člana Predsedništva Srpske liste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LO

    20. april 2020 | 17:47

    Uspešni preduzetnik,na granici zakona i tu je motiv,uspeh i poštenje ne idu zajedno ali u kapitalizmu je tako.

  • Realan

    20. april 2020 | 19:18

    Prvo su ih zvali umesto kriminalaca kontravezni biznismeni a sada ih zovu uspešni preduzetnici...I kako da običnom narodu niko ne zapali auto ili pucaju na njih vec uvek nekome ko ima veze sa one strane zakona...ccc

  • LE

    20. april 2020 | 17:57

    Zašto uvek i zakon i nepoznati udaraju samo na uspešne,mnogo uspešnih završe i u po zatvorima,zašto li je to tako ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA