≫ 

Namamio devojčicu (12) slatkišima, pa je silovao: Detalji pedofilije u Sremskoj Mitrovici

J. D. (59) se branio ćutanjem, određen mu je pritvor do 30 dana i sproveden je u pritvorsku jedinicu mitrovičkog KPZ

  • 12
Devojčica, zlostavljanje, plače, romkinja Foto: Profimedia/Alamy

J. D. (59) iz Sremske Mitrovice, kojeg je supruga prijavila da je seksualno zlostavljao dvanaestogodišnju J. T., koja je bila kod njih u privremenoj hraniteljskoj porodici, saslušan je u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Kako nezvanično saznaju Novosti, on se branio ćutanjem. Njemu se na teret stavlja krivično delo obljuba zloupotrebom položaja i on je odmah sproveden u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Početkom godine devojčica (12) došla je da živi u ovu porodicu, zajedno sa J. D., njegovom nevenčanom suprugom i njenim ocem.

- Posle izvesnog vremena, stariji muškarac je primetio da se devojčica čudno ponaša, a kasnije i njegov zet. Shvatio je da nešto nije u redu, pa je počeo svakodnevno da razgovara sa devojčicom, koja mu je u jednom trenutku otkrila da joj osumnjičeni hranitelj kupuje razne poklone i da sa njim ima seksualne odnose - kaže izvor Novosti iz istrage, dodajući da je muškarac odmah sve ispričao svojoj ćerki, a ona obavestila policiju.

Sa devojčicom je obavljen razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i tom prilikom je ona opet potvrdila ove navode i izjavila da je desetak puta imala seksualni odnos sa osumnjičenim J. D. Nakon ginekološkog pregleda utvrđeno je da dvanaestogodišnjakinja nije nevina.

- J. D je prvo zaveo dete, kupovinom raznih slatkiša i nekih sitnica, a onda kada je video da je to čini srećnom, otišao je korak dalje, tražeći od nje seksualne usluge - navodi izvor iz policije.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je izmeštena je u drugu hraniteljsku porodicu, a sa njom će radnici Centra za socijalni rad u ponedeljak obaviti razgovor.

Isti medij piše da protiv J. D. ranije nije bilo krivičnih ni prekršajnih prijava.

Video: Za srpsko dete trgovac je spreman da plati 120.000 evra!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    27. april 2020 | 08:04

    Samo mi nije jasno kako je mogla devojcica dospeti u takvu poridicu i ko je to dozvolio? Da li se vrsi procena ko moze biti hranitelj? Ovo je neciji propust ali za takve silovatelje samo smrtna kazna.Jos hraniti skota ceo zivot u zatvoru!

  • Dijana

    27. april 2020 | 07:55

    Krivci su i oni koji su je smestili u tu hraniteljsku porodicu! Kakav je to centar za socijalni rad? Na kom principu se deca smeštaju u porodice? Da li prolaze oni bilo kakve psiho testove? I zašto niko nije obilazio tu devojčicu? Sramota za državu!

  • seljo

    27. april 2020 | 00:32

    pod hitno trebaju drzava skupstina i zakonodavstvo da vrate dozivotnu robiju i smrtnu kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA