≫ 

Porodilja iz Brusa za koju se sumnja da je ostavila bebu na smetlišu: "Bila je živa, mrdala je"

Prema nezvaničnim saznanjima ni otac bebe sa kojim se porodilja nije videla mesecima nije znao da je bila u drugom stanju

  • 6
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Beba je bila živa, mrdala je i udahnula vazduh - ispričala je u ponedeljak na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu J. Đ. (21), porodilja koja se sumnjiči da je novorođenče ostavila u džaku praška na smetlištu u selu Batote nedaleko od porodične kuće. Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena za ubistvo deteta pri porođaju do detalja je rekonstruisala sve što se dogodilo kobnog dana, a njen iskaz potvrđuje ranije objavljena saznanja "Novosti".

- Krenuli su bolovi i ja sam se porodila u kupatilu, niko mi nije pomogao - ispričala je J. Đ, koja se kaje zbog svega navodno učinjenog.

- Beba je udahnula, tako znam da je bila živa... Krila sam trudnoću, nikome ništa nisam govorila. Zbog straha od toga šta će roditelji i poznanici da mi kažu, eto sve se tako dogodilo...

Osumnjičena J. Đ, koja je veoma teško podnela porođaj u kućnim uslovima, ali koja se, kako nezvanično saznaju Novosti, grize zbog toga što je ostavila bebu na smetlištu, ispričala je i kako ju je, sumnja se, umotala u peškir, a onda stavila u prazan džak od praška i odnela nekih stotinak metara od porodične kuće.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", ni momak sa kojim je zatrudnela, a sa kojim se videla poslednji put krajem prošle godine, nije znao za njenu trudnoću. Tek kada se sve završilo, ona je svima ispričala istinu.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu "Novostima" je predočeno da uskoro očekuju obdukcioni nalaz, a u međuvremenu istraga se nastavlja saslušanjem svedoka.

Nađena i posteljica

Telo bebe našli su istražitelji krajem prošle nedelje, a nađena je i posteljica. Bebine nožice navodno su virile iz peškira u koje je telo bilo umotano i ostavljeno u džaku od praška.

Video: Nezapamćeni užas: Bacila bebu kao da je đubre, a onda su prišli psi lutalice i dogodio se preokret

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megi

    28. april 2020 | 05:34

    На жалост, ово су последице примитивизма и лажног морала, смрт недужног људског бића. Шта треба да не сазнају родитељи, комшије и пријатељи, да је родила ванбрачно дете? Друго, чак иако је истина да се сама породила у купатилу, ко је после сву ту крв и воду опрао? Жалосно, уништена два живота, на правди Бога.

  • ana

    28. april 2020 | 10:37

    Kada svoje dijete baci, sta bi mome uradila?

  • ceca

    28. april 2020 | 09:43

    Smrtna kazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA