≫ 

Srđan oteo bivšu 7 dana nakon raskida, tukao je na salašu ujaka. Ona pobegla i lutala danima šumom

Srđan M. oteo je i zarobio svoju bivšu devojku na salašu njegovog ujaka, gde ju je tukao, a potom tu ostavio. Žena je lutala dva dana po šumi

  • 12
Srdjan M. i D.S Foto: Facebook/Srdjan M.

Srđan M. (36) iz Laznice kod Žagubice koji je uhapšen zbog sumnje da je oteo svoju devojku D. S. (53) i zarobio je na salašu svog ujaka u šumi gde ju je tukao a potom i tu ostavio, uradio je to nedelju dana nakon što ga je ona ostavila, saznaje "Telegraf". Žrtva će biti saslušana u četvrtak u tužilaštvu.

Srđan M. se tereti da je 21. aprila na silu i uz pretnju gasnim pištolјem bivšu devojku uvukao u auto i odveo u kuću u šumi u selu u kojem živi, gde ju je držao zaklјučanu i fizički maltretirao. Njemu se na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode i zolstavljanje i mučenje.

Kako "Telegraf" saznaje, sve se dogodilo nedelju dana nakon što je D. S. prekinula odnos sa Srđanom.

- Njih dvoje živeli su kod njega u selu u vanbračnoj zajednici. On je rekao da su zajedno bili oko godinu i po dana. Pre nedelju dana njih dvoje su prekinuli odnos i D. S. se vratila nazad da živi u Boru - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Naime, tog 21. aprila Srđan M. oteo je svoju bivšu devojku u Žagubici, kod Doma zdravlja. Prema nekim informacijama njega je do Žagubice dovezao prijatelj, u čiji auto je i ugurao nesrećnu ženu uz pretnju gasnim pištoljem i koji ih je odvezao do lokacije koju je Srđan rekao, što će se ispitati u narednom periodu.

Srdjan M. i D.S Foto: Facebook/Srdjan M.

Srđan M. je potom, kako dodaje naš izvor, odveo na silu D. S. do salaša svog ujaka u šumi. S obzirom na to da je odveo na porodično imanje, pretpostavlja se da je Srđan M. znao da u tom trenutku tu neće biti nikoga.

Nasilnik ju je tu držao par dana, tukao, a potom i ostavio vezanu. D. S. uspela je da pobegne iz zatočeništva i da luta po šumi.

- Ona nije imala dobru orijentaciju, ali po nekoj njenoj proceni, kako je rekla u policiji, tumarala je šumom dva dana - dodaje naš izvor.

Žena je uspela da se, posle dva dana hoda, sa povredama po telu, domogne puta gde je naišla na ljude koji su je odvezli u bolnicu.

Srđan M. uhapšen je u subotu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Potom je saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Boru, gde je priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret. Kako saznajemo, branio se da je sve učinio iz ljubavne pobude.

Kako saznajemo, D. S. je dobrog stanja i u pitanju su lakše telesne povrede.

Srđan i D. S. su na svojim Fejsbuk profilima pre oko godinu dana objavljivali zajedničke fotografije, gde su zagrljeni i nasmejani.

- Pozdrav od mene i Srđana, volim te, dušice, najviše na svetu celom ne može nam niko ništa jači smo jer se volimo - napisala je D.S. u opisu jedne njihove fotografije iz tog perioda.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    28. april 2020 | 12:24

    On 36, a ona 53.Trebala je odmah da zna da on nije skroz normalan, cim je sa njom a ne sa nekom njegovih godina.

  • Anoniman

    28. april 2020 | 12:23

    Može majka da mu bude...

  • Zakon

    28. april 2020 | 13:38

    @Mare Nije maloletan a ni naivan ni lud. Nemoze niko nikom da zavrti mozak ako sam nece. Ona ga nije sibala po usima da bude s njom,sam je hteo. Odgovarace za nekoliko krivicnih dela,a i njegov drug kao saucesnik. Tuzi ih D.S. obavezno,dobices novcanu nadoknadu za pretrpljeni strah,za otmicu i nanosenje telesnih povreda,a on i njegov drug corku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA