≫ 

Majka malog Luke (4) koji je otišao sa anđelima objavila snimak njihovog poslednjeg izlaska u parkić

Mali Luka (4), koji nije mogao da čuje i imao je paralisanu polovinu lica, preminuo je 25. aprila

  • 7
Luka Kusovac

Foto: Mateja Beljan

Mali Luka (4) koji  nije mogao da čuje i imao je paralisanu polovinu lica, preminuo je 25. aprila, a njegova majka je danas objavila video-snimak njihovog poslednjeg igranja u parkiću.

Sanja Kusovac, Lukina majka, prethodnih dana objavila je emotivne statuse - prvi u kojem je iskazala svoje najdublje emocije tokom sahrane svoga sina i drugi, u kojem je rekla sve što joj je na duši vezano za rodbinu koja joj nije izjavila saučešće i prijatelje koji su odbili da joj pomognu.

Sanja je na svom Fejsbuk profilu objavila video-snimak na kojem se vidi kako ljulja Luku.

- Naš poslednji izlazak u parkić - napisala je Lukina mama u opisu snimka.

Ekipa "Telegrafa" prošle godine je bila u domu ove porodice, kada su sa Sanjom Kusovac razgovarali o porođaju sa Lukom, njegovom odrastanju, operacijama...

Ovako je tada tekao razgovor:

- Defektolog Jelena Subotić iz školice "Radivoj Popović", koju Luka već dve godine pohađa, kaže da je on fenomenalno dete. Od svih tih groznih prognoza koje su mu davali, pobio je sve najgore sumnje. Jako je pametan, bistar, uči brzo i veoma je druželjubiv. Kada mu je bio prvi dan u vrtiću, tu su bili neki studenti. On je ušao, rukovao se sa svakim, izuo se, došao do Jelene i uhvatio je za ruku. Studenti su bili oduševljeni i počeli da pričaju sa njim, a Jelena im je rekla "on je gluvonem". Nisu mogli da poveruju -  pričala je tada ponosno Lukina majka za "Telegraf".

Luka Kusovac

Foto: Mateja Beljan

Luka nije voleo autiće i tipične dečje igračke. Njegov brat Filip tada nam je rekao da mu je zanimljivija rubikova kocka i slagalice. Voleo je i da uđe u kuhinju, posmatra šerpe i gleda kako se šta pravi. Insistirao je na tome da ga galedaju kao velikog i da sve uradi sam.

- Jao, najviše mrzi kad mu se pomaže. Kad dođe vreme za kupanje, on sam skine svoju pelenu i baci je u kantu, a onda uđe u kadu i rukama mi pokaže da je vreme za kupanjac - rekla je tada Sanja Kusovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela 2

    1. maj 2020 | 17:25

    Boze dragi,daj ovoj majci snage da izdrzi,da ne poklekne...

  • Marko Wien

    1. maj 2020 | 17:16

    Oplakah 😢😢😢😢 sada si na nekom lepsem mestu andjele...pocivaj u miru 😢😢😢😢

  • Vesele devedesete

    1. maj 2020 | 19:57

    Iskreno, ne razumem ove strelice na dole!!!!Neka te andjeli cuvaju, ljubavi mala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA