≫ 

Sahranjen Marko koji se utopio u Srebrnom jezeru

Marko je sahranjen danas u 13 sati na groblju u naselju Poljana

  • 0
Marko K. Foto: Facebook/Bojana Miljkovic

Marko K., mladić koji se uoči Prvog maja utopio u Srebrnom jezeru, sahranjen je danas na groblju u požarevačkom naselju Poljana.

Kako smo već pisali, nesreća se desila kada su mladići, verovatno pod dejstvom alkohola, krenuli u tri sata posle ponoći, tokom prvomajske pijanke u vikendici, na drugu stranu jezera.

U njihov limeni čamac prodrla je voda, njegovi drugovi su se dočepali obale, dok se Marko utopio.

Njegovo telo pronašli su ronioci Žandarmerije.

- Otišli su na drugu obalu, gde su se družili i pili. Potom su uveče krenuli nazad, oko ponoći, međutim, u jednom trenutku dok su bili na jezeru, limeni čamac je počeo da prima vodu i tone - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Markova rođaka rekla je da je prekjuče tek saznala da je njegova žena trudna.

Kako je ispričala, Marko je sa svojom suprugom Marijom živeo je u njenom domu u Požarevcu otkad su se uzeli, a nesreća je uništila planove za srećnu budućnost ovog mladog bračnog para.

Želeli su da sa decom napuste zemlju i posao pronađu u inostranstvu, a oslonac su očekivali od njegovog oca, koji živi i radi u Austriji.

- Marko je bio mnogo vredan. On je često radio na kombajnu, a sa društvom se rado okupljao u svojoj teretani. Njegovog oca Vladana vest o smrti zatekla je u Austriji - rekla je rođaka i dodala da Marka oplakuju i tri sestre, jedna je njegova bliznakinja, a dve su starije.

Video: POTRESNO: Izvukli čoveka iz mora na Santoriniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA