≫ 

Početak suđenja Jotki i kriminalnoj grupi zakazano za 18. jun. On negira krivicu

Jotić se optužnicom tereti da je organizovao kriminalnu grupu koja je izvršila niz krivičnih dela, među kojima je i ubistvo Dejana Stankovića zvanog Ždrokinac u junu 2018. godine

  • 4
Zoran Jotić zvani Jotka Zoran Jotić Jotka / Foto: novosti.rs/I. Marinković

Nakon što je danas održano pripremno ročište pred suđenje Zoranu Jotiću Jotki (64) i ostalim pripadnicima njegove kruševačke kriminalne grupe u Specijalnom sudu u Beogradu, početak suđenja zakazan je za 18. jun. Jotić je na pripremnom ročištu negirao krivicu, saznaje "Telegraf".

Jotić se optužnicom tereti da je organizovao kriminalnu grupu koja je izvršila niz krivičnih dela, među kojima je i ubistvo Dejana Stankovića zvanog Ždrokinac u junu 2018. godine.

Prema rečima našeg izvora, Jotka je na pripremnom ročištu rekao da se ne oseća krivim za delo za koje se tereti.

Kako saznajemo, početak suđenja Jotiću i njegovoj kriminalnoj grupi zakazan je za 18. jun kada bi optuženi detaljnije trebalo da iznesu svoje odbrane.

Pored Jotića optužnicom je obuhvaćeno još sedam okrivljenih za koje se sumnja da su bili pripadnici njegove grupe. To su Igor Gajić, Saša Zoraja, Iva Petrović, Vuk Petrović i Stefan Radulac, Nenad Jovanović zvani Mali Bidža i Jotićeva supruga Marija.

Video: Advokat Zorana Jeličića: Slični incidenti se dešavali i u ozbiljnijim sudovima

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    8. maj 2020 | 15:55

    Dovoljno mu je 15 gidina.

  • Mako

    8. maj 2020 | 16:07

    Ko sme njega da osudi .

  • sale

    8. maj 2020 | 18:06

    Ma covek ima 65 kodina? Koliko on jos moze da živi? Ma da ga osude i 4 ili pet god dali će doživeti 70 god kome je on pristao posle toga? Bolje da je uživao sa unucima život je jedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA