≫ 

Samo niču objekti u Surčinu: Gradio kuću na dva sprata bez dozvole, a nije jedini. Ovo su im kazne

On je osuđen zbog krivičnog dela - građenje bez građevinske dozvole, jer je u Surčinu gradio kuću na dva sprata bez dozvole

  • 4
Građevinac, merdevine, gradnja, radnik na građevini Foto: Shutterstock

I. S. (54) priznao je krivicu za nelegalnu gradnju objekta u Surčinu i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu prema kojem je već pravosnažno osuđen.

Tužilaštvo je saopštilo da je u skladu sa sporazumom koji je potvrdio sud I. S. osuđen na uslovnu kaznu zatvora s rokom provere od dve godine i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Osuđen je zbog krivičnog dela - građenje bez građevinske dozvole, jer je u Surčinu gradio kuću na dva sprata bez dozvole.

Da inspekcija ozbiljno "vršlja" po Surčinu, dokaz je i slična vest od pre nekoliko dana da je Treće osnovno javno tužilaštvo zadržalo D. R. (31) zbog izvršenja krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole. On je od februara do 4. maja ove godine u Surčinu gradio stambeni objekat bez građevinske dozvole.

On je priznao izvršenje krivičnog dela i sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum na uslovnu osudu od osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine.

Njemu je takođe izrečena i novčana kazna u iznosu od 300.000 dinara. Sporazum je prihvatio Treći osnovni sud, a presuda je odmah postala pravosnažna.

Video: Nastavljena nelegalna gradnja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatka

    8. maj 2020 | 16:52

    A u Švedskoj kada se gradi bez dozvole,odmah ga odvode u psiho ustanovu!!

  • Cccc

    8. maj 2020 | 16:53

    Pustite ljude da zive bre!!! Dokle vise nas mucite? Ne gradimo od vaseg novca!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA