• 6

Svedočenje iz ulice strave: Miloš iskasapio celu porodicu, niko ništa nije čuo

- Viđala sam tog momka, nije mi delovao neobično a kamoli kao ubica. Lepo se javljao u prolazu, uvek bi mi nazvao dobar dan – rekla je za Telegraf.rs prva komšinica ubijene porodice

  • 6
Leskovac, kuća u kojoj se dogodilo četvorostruko ubistvo

Foto: Telegraf

Nezapamćeni zločin koji se danas dogodio u Ulici Ratka Pavlovića u Leskovcu, u iznajmljenoj kući u kojoj je živela petočlana porodica i dalje je velika misterija.

Osim što se ne zna šta je Miloša Ilića (20) nateralo da sekirom masakrira oca Predraga, osamnaestogodišnju rođenu sestru Anu, maćehu i njenu ćerku (12), još veća je misterija što se zvuci krvavog pira nisu čuli ni u najbližem komšiluku.

Kako svedoče ljudi koji žive u neposrednoj blizini mesta zločina, nijedan zvuk nije posvedočio da se iza zidove skromne kućice odvija horor.

Dok je policija obavljala uviđaj, brojni meštani ovog dela Leskovca su se okupili i komentarisali zločin. Na pitanje novinara Telegrafa o stradalim ljudima i njihovom ubici, slegali su ramenima, jer većina o njima nije znala baš ništa s obzirom da su se nedavno doselili u njihov komšiluk.

Glasina da je Miloš psihijatrijski bolesnik nije ublažila osudu četvorostrukog ubistva.

- Ako je bio bolestan, što nije ubio sebe, nego oca i nemoćne žene. Ne treba mu suditi nego mu presuditi na isti način na koji je on ubio svoju porodicu – komentarisao je jedan od radoznalaca koji se našao na mestu uviđaja.

Policijski forenzičari uviđaj su završili oko 19 sati kada su do kapije kuće užasa došla dva pogrebna vozila i preuzela tela ubijenih ljudi. Tek tada je uklonjena policijska traka, ali pristup do kuće je i dalje bio nemoguć jer je policija zatvorila drvene vratnice i trakom obeležila mesto zločina.

Leskovac, kuća u kojoj se dogodilo četvorostruko ubistvo

Foto: Telegraf

U nastojanju da saznamo više o životu porodice i eventualnom motivu, obratili smo se njihovoj prvoj komšinici, ali ni ona nije mogla da iznese mnogo toga što bi razrešilo misteriju.

- Doselili su se u kuću do moje pre manje od mesec dana. Viđala sam tog momka, nije mi delovao neobično a kamoli kao ubica. Lepo se javljao u prolazu, uvek bi mi nazvao dobar dan. Viđala sam i devojku, bila je u poodmakloj trudnoći, stomak joj je baš bio izražen, pretpostavljam da je uskoro trebalo da se porodi – opisuje ova žena ubijene komšije.

Iako je bila u kući oko 14 sati kada se masakr dogodio kaže da nije čula baš ništa.

- I meni je neverovatno, da se nije čula nikakva buka. Bilo bi očekivano, ipak je to četvoro ljudi... Da niko nije uspeo da dođe do vrata, pozove pomoć, neverovatno mi je sve to.... Kada sam videla policiju i čula šta se desilo, pozlilo mi je... Popila sam lek za smirenje, mnogo se loše osećam – navodi ova žena.

Kako saznajemo, ubica je uhapšen, ali motiv zločina još nije sa sigurnošću otkriven.

Kako je posvedočila žena koja je ovoj porodici iznajmila kuću, oni su došli iz bojničkog sela Granica, bili su jako siromašni i primali socijalnu pomoć.

Selo Granica je pasivno područje koje do pre četiri godine nije imalo ni asfaltni put. Prema poslednjim podacima, tamo živi 120 domaćinstava.

Video: Kuća u Leskovcu u kojoj se dogodio stravičan masakr

(D. K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    mk ultra mind control

  • Rile

    Gospodo samo smrtne kazne će to spasiti i toga više neće biti

  • Đorđe T.

    To je najbitnije ! “ Lepo se javljao u prolazu”!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima