≫ 

Divljao cele noći: Nišlija uznemiravao komšije, pa napao policiju i pocepao im uniforme

Nakon isteka zadržavanja od 48 sati, H. Dž. će biti priveden na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu

  • 1
Pucnjava na Zvezdari, zvezdara, policija, uvidjaj, policajac Foto: Marko Jovanović

Nišlija H. Dž. (37) uhapšen je zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a protiv njega su podnete i dve prekršajne prijave jer je uznemiravao komšije, a organima reda odbio da pokaže ličnu kartu.

Kako saznajemo, on je nasrnuo na policijsku patrolu koja je noćas oko pola sata iza ponoći došla u naselje Crvena Zvezda po pozivu građana koji su se žalili na glasnu muziku.

- Osumnjičeni je zatečen ispred svoje kuće pod vidnim dejstvom alkohola, odbio je da policajcima pokaže ličnu kartu, psovao ih je i vređao. Kada su mu naložili da pođe sa njima, jednog policijskog službenika je pesnicom udario u stomak, drugog ogrebao, a obojici je pocepao uniforme. Patrola ga je savladala i dovela u službene prostorije, gde je ustanovljeno da ima u krvi 1.48 promila alkohola. Pozvana je Hitna pomoć koja je konstatovala ogrebotine po levoj ruci, kolenu i iza uva koje su nastale dok ga je policija savladavala – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

U policiji navode da nije bilo pritužbi na postupanje policijskih službenika u ovom slučaju, ali da će, ukoliko se utvrde propusti u njihovom postupanju, biti preduzete mere predviđene zakonom.

Nakon isteka zadržavanja od 48 sati, H. Dž. će biti priveden na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu.

Video: Ima neko gori od Srba sa petardama i vatrometom- Nemci

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA