≫ 

Uhapšen Crnogorac koji je upao u kafić na Vračaru s pištoljem i pretio gostima

On se nakon upada u kafić brzo udaljio s lica mesta

  • 22
Hapšenje, Vračar, Crnogorac Foto: MUP

Policija u Beogradu uhapsila je crnogorskog državljanina M. M. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je, juče oko 17 časova, naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo iz istog pobegao u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni nije upotrebio vatreno oružje, niti je bilo ko povređen.

Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj „uzi“ sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.

Vračar, kafić, pištolj Foto: MUP

Pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intezivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema pisanju medija, dvojica muškaraca bliska "škaljarskom" klanu bila su među gostima kafića u Braničevskoj ulici na Vračaru, kojima je pretio mladić naoružan automatskim pištoljem i maskiran "fantomkom".

Oni su sedeli za stolom sa još nekoliko mladića. Maskirani mladić, sa automatom u rukama, utrčao je u kafić. Maskirani mladić je upravo društvu koje je sedelo sa dvojicom "škaljaraca", kumovima, naredio da legnu na pod. Preplašeni gosti su ga poslušali. Nekoliko sekundi ih je držao na nišanu, a onda se samo okrenuo, istrčao iz lokala i pobegao vračarskim ulicama.

Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno njima dvojici, za sada nije poznato.

Jedan od njih je već uspeo da preživi pucnjavu u kojoj je ubijen njegov dobar prijatelj. I protiv njega, ali i drugog muškarca bliskog "škaljarcima", vode se postupci pred sudom, pisao je "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KULOV

    12. maj 2020 | 10:03

    Sve crnogorce proterati u Crnu Goru, samo zlo donose, tamo kod Siptara da nam se glava smiri.....

  • Tkma

    12. maj 2020 | 10:03

    Svaka cast policiji na brzoj intervenciji i pronalazenju izgrednika u mafijaskom upafu u miran kafic?! Prema Zakonu najstroza maksimalna kazna i proterivanje dozivotno u CG.

  • Mali

    12. maj 2020 | 10:27

    Sta ce nama vise ti Crnogorci!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA