≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakularni snimak hapšenja Crnogorca koji je maskiran i naoružan pretio gostima kafića na Vračaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj „uzi“ sa prigušivačem

  • 88

Crnogorac (32) koji je juče oko 17 časova upao u kafić maskiran i naoružan, a potom pretio gostima, uhapšen je danas. Ubrzo je objavljen i snimak njegovog hapšenja.

Na videu se vidi kako pripadnici Uprave kriminalističke policije upadaju u kuću u kom je osumnjičeni boravio i potom mu stavljaju lisece na ruke. Kako se vidi na snimku, nije se opirao hapšenju.

Akciju hapšenja pogledajte na početku teksta.

Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj „uzi“ sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.

Pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, intezivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema pisanju medija, dvojica muškaraca bliska "škaljarskom" klanu bila su među gostima kafića u Braničevskoj ulici na Vračaru, kojima je pretio mladić naoružan automatskim pištoljem i maskiran "fantomkom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    12. maj 2020 | 10:29

    Sve Crnogorce koji se bave kriminalom proterati u Crnu Goru

  • Toma

    12. maj 2020 | 11:00

    Ovako radi prava policija, brzo, tacno i zakonito.To sto je uradio je tesko krivicno telo, gde je zaprećena kazna, dozivotno proterivanje u CG.

  • Leo

    12. maj 2020 | 11:34

    Osuditi crnogorca na (društveno koristan) rad je najstroža kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA