≫ 

Braća u Nišu ukrala pivo iz trafike, pa tukli radnicu. Udarali je flašom po glavi, šutirali, ujedali

Nesrećna žena je prevezena u Klinički centar sa povredama

  • 9
Nasilje nad ženom, ženama, davljenje Foto ilustracija: Shutterstock

Niška policija uhapsila je braću M.K. (31) i M.K. (29) iz okoline Jagodine zbog nasilničkog ponašanja jer su sinoć u parku Svetog Save istukli G.P., vlasnicu trafike iz koje su prethodno ukrali pivo.

Kako saznajemo, do nasilničkog ispada došlo je oko 22.50 sati kada je prodavačica od braće zatražila da plate ukradenu robu.

G.P. je sa svojim radnikom prolazila parkom nakon što je zatvorila trafiku, kada je on prepoznao trojicu mladića koji su te večeri iz frižidera ukrali šest flaša piva od dva litra. Ona im je prišla i zatražila od njih da ukradeno piće vrate ili plate. Međutim, jedan od braće je naleteo na nju i počeo da je gura, a ona mu je u tom gušanju iscepala majcu, nakon čega je nasilnik ugrizao za desnu ruku.

- U sukob se umešao i drugi brat koji je ženu šutirao i udarao punim flašama piva po glavi – objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Pretučenu ženu Hitna pomoć je odvezla do Kliničkog centra gde je ustanovljeno da ima povrede glave i poglavine, ugriz i oguljotine po desnoj ruci koje su okarakterisane kao lake telesne povrede.

Policija je braću ubrzo pronašla u parku Sveti Sava i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva odredila im zadržavanje do 48 sati. Za mladićem koji je sa njima bio u društvu se traga, on nije učestvovao u napadu na prodavačicu ali je po njenom svedočenju, ukrao pivo.

Nakon isteka policijskog zadržavanja, sa krivičnom prijavom za nasilničko ponašanje, braća će biti privedena na saslušanje tužiocu.

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pipiiii

    14. maj 2020 | 12:49

    Zrtvovala si svoj zivot za 6 flase piva. Necu da ispadne kao da krivim nju ali zeno ako su ukrali 6 flase piva a njih 3 su onda su mrtvi pijani samim tim spremni na sve. Iskuliraj tih 1000 din produzi, njima je dovoljna kazna sto su klosari.

  • Đorđe T.

    14. maj 2020 | 12:36

    Kazniti po zakonu , maksimalno !

  • PO ZAKONU

    14. maj 2020 | 12:43

    Za primer kazniti i objaviti ime prezime sram ih bilo mangupi e pa po dupetu za sva vremena svaka flasa piva godinica u zabeli pa da vidimo ko ce da krade jos!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA