≫ 

"Brat mi je, ali ne mogu da ga branim": Predrag je krvavim mecima zavio u crno četvoro dece

Predragova sestra od strica otkriva šta sve nije valjalo u braku Branislave i Predraga

  • 7
Erdevik, dvostruko ubistvo Foto: Telegraf.rs

Erdevik je u neverici zbog tragedije koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" kada je Predrag G., u dvorištu škole prvo ubio vozača škole Miroslava B. a zatim se popeo u kancelariju škole i ubio svoju suprugu Branislavu G., koja je direktorka ove ustanove. Tragediji je navodno prethodila sinoćna svađa između supružnika, a u porodici saznajemo da je Branislava pre par dana napustila Predraga jer više nije mogla da izdrži njegov psihički pritisak i ljubomoru.

Kako smo uspeli da saznamo na licu mesta, Branislava i Predrag su bili u braku 26 godina, iz kojeg imaju dvojicu sinova - jednog od 16 i drugog od 22 godine.

Kako saznajemo, Branislava je kao mala odrasla maltene u Predragovoj kući.

Naime, njena majka, koja je došla sa Kosova, preudala sa za Predragovog strica. Neutešna žena je jutros bila u ambulanti, gde se onesvestila. Komšije kažu da ne prestaje da jauče.

Meštani kažu da je Predrag bio ljubomoran, kao i da je ubijeni Miroslav bio kockar.

- Predrag i Branislava su bili 26 godina u braku, ali je taj brak bio pred pucanjem u poslednje vreme. Sinoć su se posvađali, a zbog toga je Predrag jutros bio u Hitnoj pomoći, tražio je lekove za smirenje - kaže B. M. (62) za Telegraf.rs.

Predragova sestra od strica ispričala je u telefonskom razgovoru za Telegraf.rs da Branislava i Predrag nisu bili razvedeni, ali da je ona pre nekoliko dana otišla od njega.

- Nije više mogla da trpi njegov psihički pritisak. Sumnjao je u nju, ali to nije razlog da počini ovako nešto. Trebalo je da razmišlja o deci. Trebalo je da razmišlja da ta deca više neće imati majku. Pogotovo što je mlađi sin bolestan, ima šećernu bolest. Brat mi je, ali ne mogu da ga branim, nije dobar. To je zadnje što je mogao da uradi - rekla je Predragova sestra od strica za naš portal.

Kako saznajemo, na mestu gde se dogodilo ovo dvostruko ubistvo, bili su i sinovi Predraga i Branislave. Oni su dali izjave.

I ubijeni vozač je iza sebe ostavio dvoje dece, dve ćerke od 22 i 25 godina.

Ujak ubijenog Miroslava rekao je da ga je sreo juče na pijaci, da je bio raspoložen.

- Bio je pun života, kao i uvek. Ne mogu da verujem da ga više nema. O direktorki sve najbolje mogu da kažem - rekao je ujak za Telegraf.rs.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(I. Nedić - Lj. Račič)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se ne lazemo

    15. maj 2020 | 23:14

    Realno pitanje je koliko su deca tu na gubitku, otac spreman da ubije(ovaj ubica), i dvoje ljudi koji su spremni zarad strasti da rizikuju porodice.

  • Ruza

    16. maj 2020 | 08:17

    Ja na ovo nemam komentar tuga samo velika tuga

  • Viki

    16. maj 2020 | 08:58

    Odakle ikom pravo da tvdi da su zrtve bili ljubavnici? Da li je to gde receno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA